Ive got to say, calefornia is a place that i respect

Jag har aldrig förstått ordspråket "dance like nobodys watching", jag dansar bäst med publik? Det är ju då glöden kommer fram som starkast. Men det kanske bara är jag som tycker så? Aja

Idag visade vi danserna för Ingrid och jag hade inte direkt behövt vara nervös för det. Jag fick mest positiva ord och jag tror det kan bli bra i slutänden.

Nu blir det mer pluggpluggplugg och sen ut och springa! jag SKA springa idag! Punkt.


ÅHEJÅHÅ

Alltså åååh skolan is killing me. Det går så fruktansvärt dåligt i allt, jag förstår inte.


Svenskan har jag i princip skrivit klart men texten suger och jag kan den inte för fem öre så det blir ju intressant att redovisa.

 Tyskan. Jag ligger 3 läxor efter och i måndags fick jag sån ångest över det att jag inte orkade gå på tyskalektionen ens. Logiskt? Nej. Är man efter borde man inte missa mer. Men jag orkade seriöst inte och jag lär inte gå imorn heller, borde hoppa av kursen.

 Pa100 skulle jag börjat med idag, skulle springa för första gången MEN eftersom jag itne köpte pulsklockan förän idag så blev det inte av. Jag förstår nämligen inte ett skit av hur den fungerar! Och jag kan inte träna om jag inte kan möta pulsen eftersom det är det mitt pa100 ska bygga på, min förbättring av konditionen.

Det enda som går är okej är sceniska. Har i princip gjort klar dansen och imorn är sista repet som är på 2 timmar och jag tror vi kommer hinna det mesta. Det får vara mitt ljus haha ;) Men som sagt, konstant stressad.

Girls just wanna have fun!

Sjukt kul kväll/natt igår! Började lugnt och chill hos Gurris med Frida, Josef och Anna efter vi käkat en redig middag på max! Drack lite gott rosé och sen bar det av till krogen! Och kul hade vi! Och ovant att få uppmärksamhet från flera olika håll sådär, fick några komplimanger hit o dit! Spec med tanke på att jag var i sällskap med två av de snyggaste brudarna i staaan. Men det var kul! ;D Vi dansade tills fötterna skrek men det var inget man kände förän efteråt när vi skulle bege oss hem till Amandas friend Jack. Som tur var räddades vi av en taxi och även Jacks kompis Christer hängde med. Efter en mycket trevlig natt där så vandrade jag och Amanda slutligen hem till mig och sooooov, halv sex var klockan då tror jag... .. och vi sov till halv 3.. Så det blir lätt att somna ikv! Not. Hur som helst käkade vi pizza, drack cola och såg idol. Anna kom förbi och lämnade Amandas nycklar som hon hade glömt i hennes väska, haha XD Trevligt värre iaf och en superhelg skulle jag vilja säga :D

TAGGA KVÄLLEN!!!

Åh ibland är dansträning fantastiskt! Först hade vi avslappning i 20 min, sen diskussion om stress och sen MASSAGE! Vi var dock ojämna så Ingrid masserade mig. SERIÖST, om hon nån gång ledsnar på dansen så borde hon bli massör! :O Sjukt skönt var det. Visst, ibland skrek jag för att hon hittade nån punkt där jag var väldigt stel men efteråt var jag hur avslappnad som helst. Tack Ingrid! :D Igår färgade jag Annas hår! Mycket snyggt blev det!! Duktiga var vi ;) Nu har jag dock röd färg lite överallt i badrummet.. Aja, sånt man får ta! Nu väntar jag på Annapanna och sen blir det middag på Olles och sen UTGÅNG! Första gången jag gör det lagligt hehe, som 18åring! Det blir nog en galet rolig kväll och jag taggar till tusen! Vi får se vilka det är som ska hänga med men det blir nog några stycken. KUL!!=) Nu ska jag äta en väldigt sen lunch, är sjukt hungrig... See ya! :D

På tisdag kör jag igång!

Oj en sån otroligt galen men rolig dag idag! Tre olika rep till sceniska, sjukt kul! Och vad duktiga mina klasskompisar är! Bra koreografer hela bunten måste jag säga. Jag själv höll även i rep idag, för första gången. Och återigen, fy vad duktiga mina klasskamrater är!! Dom fattade allt på en gång, inga problem där, och även fast jag stressade på lite och tempot gick fort så klarade dom det galant! Och FY vad kul det är att lära ut! Vill lätt bli danslärare :D Danshögskolan nästa?.. Som min rubrik tyder så sätter jag igång med mitt pa100 på riktigt på tisdag! Ut och kut ska jag göra och jag är grymt taggad. Så imorn blir det att köpa pulsklocka så jag kan mäta mina framgångar ;) Om det blir några hehe.. Men det hoppas jag!You will se a very fit Amanda after christmas ;) Appropå det fick jag idag höra att jag har otroligt vältränade ben och glad blev jag för det :D Alltid kul att få komplimanger! Stärker självförtoendet=) Nu ska jag äta nåt (äter konstant nu under denna intensiva reptid) och sedan sova! Gälet skönt=) KRAM GONATT!!

ojojoj

Alltså jag har ständigt en sån där stress-nervös-klump i magen nuförtiden och jag lär ju ha det ett bra tag till. Så mycket ansvar och press som vi i klassen har på oss nu har jag aldrig haft förut. Så mycket som ska göras på så kort tid, och det ska inte bara göras, det ska vara BRA också! Det ska ju visas upp liksom, man vill visa vad man kan.. Och på det har vi alla vanliga läxor också. Svenska nationella är nog mycket jobb bara det för att sätta en stress-klump i magen. Och så tyskan. Jag har tre, TRE, läxor jag ska göra nu till på onsdag! Aja. Det är kul att dansen är kul iallafall, annars skulle klumpen i magen explodera. jag ser fram emot projektet jättemycket och är väldigt taggad, det är bara lite mycket just nu. Andas

Tjaaa snyggon!

Gårdagen var faboulös och kunde inte vart mer lyckad enligt min mening! Jag har fantastiska vänner och jag är glad att alla verkade ha kul! Jag skulle lagt in bilder från igår om det inte vore så att internet har en tendens att kruppa sig när jag gör det. Så det får bli en annan gång när jag sitter vid stationära datorn med fast internet! KRAM

Danscafé ohyéh

Hallåsaaan där i festblåsan. hehe. Gisssssa vad jag har gjort? Jo, jag har varit på hamnmagasinet på danscafé! Detta innebär ett dansgolv med DJ där det spelades allt från hiphop till house till breaking- och till och med salsa! Det var grymt. Det var inte allt dock, nej, det såldes även fika i cafédelen och dansvideos från streetstar visades på storskärm. Grymt! Efterdet tog jag en fika med Rebekka, Albin och Albins vän Job, om jag nu uppfattade det namnet rätt. Mycket trevligt! Man har sällan tråkigt med dom=) Nu blire chillichill och tagga inför imorn! kramZ!!!

"Dance.. or die!", om shakira får säga det själv ;)

Jaa idag är ännu en sjuklingsdag men den sista hemmadagen har jag bestämt! Imorn är det skola som gäller, wihoooo!

Den här dagen har varit bland de mest meningslösa någonsin.. Jag vaknade 10 endast för att ringa och sjukanmäla mig, och somnade sedan om igen.. Och vaknade igen kl 14!!! Sjukt! Det enda jag har gjort sen dess är att se typ 5 avsnitt "frusna män söker kärlek" och ett avsnitt glee. Livet leker! Nej men jag är inte bitter ändå, bara rastlös.

Jag såg nyss en ny video med och av min kära Shakira. Fy fan vad snygg hon är! Om jag var lesbisk skulle jag gifta mig med henne på en gång, som min vän Hanna sa, och om jag vore hälften så snygg som hon skulle jag jubla! Hur som helst så är det magträning som gäller nu, hennes abs är inte o leka med!

Nu ska jag återgå till mitt kära TV (egentligen dator) tittade.. Frågan är bara.. Glee eller frusna män?? Svårt beslut!


I could be arenaline moving trough your vaines

Jag har nyss sett Crossroades med pappa, ni vet den där med Britney Spears som kom ut 2002? Det var kul att se den igen, och alltså.. my god.. killen i filmen är HET! Har bara det att säga hehe.

 Nu är jag LESS på att vara sjuk så jag har bestämt mig för att jag imorn ska fara o kolla på lyriskan och jazzen.. Eller iaf jazzen, det borde jag orka med =) Skola orkar jag inte ens tänka på än, då måste man ju vara fokuserad och koncentrera sig, det är inte mina sjuka hjärnceller redo för än ;) Men tisdag förhoppningsvis!



Som avslutning lägger jag in en fin bild på mig och Anna från hemfärden från Berlin! Hehehe

prinsessor

Varför ska allt vara så jäkla jobbigt ibland, jag fattar inte. Jävla skit. Om man liksom kollar på mig o mitt liv, allt som har hänt mig o folk runt ikring mig så är oddsen INTE SÅ JÄKLA STORA för att jag ens i närheten ska lyckas med något, minsta lilla grej. Och varför kan jag aldrig ge mig nån gång om nånting och jag ahr faktiskt ingen aning om jag skriver just nu och ingen läser hoppas jag för jag vet verkligen inte vad jag skriver och egentligen skriver jag ingenting. Jag önskar bara att jag vore lite starkare och lite smartare så jag nån gång kunde ta tag i nånting för att sedan kunna lämna det och slippa den där jäkla klumpen. men nej, jag orkar inte det och jag slutar skriva nu för annars blir det för jobbigt och då orkar jag inte vara glad om nån fattar. jäkla skit. aja vem bryr sig

Jahapp

så var man 18 då! :D Inte för att jag har kunnat njuta så hemskt mycket av det än, eller jo, tårtan iof! Jag är dock sjuk så jag har legat inne senaste 2 1/2 dagarna med feber, megaförkylning, ont i kroppen och ögoninflammation. Kul? Inte speciellt. Jag är bara glad att jag fick det nu och inte under föreställningsveckan med sceniska projektet! Dessutom verkar det vara "peppar peppar, ta i trä" en sån där sjuka som kommer snabbt och intensivt för att sedan gå över efter ca 3 dagar endast. Det vore ju grymt!

Nu ska jag göra mig en kopp te och ägna mig åt lite meningslöst TVtittande. Egentligen borde jag göra svenskan och projektplanen till pa100 men nej, jag är ju SJUK! nån måtta får det väl vara.. Kan väl inte göra så mycket om de blir ett par dar sena? (A)

RSS 2.0