No - Shakira

Heeej....

Jag ser faddergalan.. Det är fantastiskt vad människor kan uppnå med vad som för oss är småpengar. Och ändå skänker jag ingenting? Och kommer förmodligen inte göra det heller förän jag själv får en egen lön osv. Och jag har inget försvar mot detta förutom att jag är egoistisk eller nåt. Man borde ge, men gör det inte. Så dåligt, så dåligt.

Aja, nu till lite lättare saker! Pappa har bakat bullar idag, IGEN! Jag (och han) kommer ju bli rund som en köttbulle om det ska fortsätta så här :O :P För det är svårt att inte äta om det nu finns bullar liksom.. Det är ju gott.. Aja ;P

yoga

Guess what? Jag har gjort yoga ;) Känner mig duktig! Dock bara 30 minuter, eftersom jag bara gjorde solhälsningen 3 varv (ist för 5) och skippade sista övningen (humlan, andningsövning). Men jag är nöjd ändå!

Nu sitter jag och väntar på att syrran och hennes pojkvän Martin ska komma. Vi ska baka :D yey!

totgeliebt

Japp, jag sitter och lyssnar på Tokio Hotel.. De är faktiskt ganska bra.. Dock har jag bara hört 2 låtar, hehe.. Totgeliebt betyder "älskat till döds". Dramatiskt va? Men det låter mycket finare på tyska; Totgeliebt.

Wir ham uns totgeliebt
es bringt mich um
wail unser traum ins trümmern liegt
die welt solt schweigen und für immern einzam zein
wir sind verlorn auch wen die mächstes sicht verein
es ist vorbei

ursäkta eventuella stavfel/grammatikfel, men jag orkar inte kolla upp texten. Men det är väl inte direkt så att nån kan tyska ändå? Haha. Fin text iaf. Orkar inte översätta nu dock.

Aja, hur kom det sig att jag började snacka om det här? Det var inte min plan! Jag skulle berätta om min dag, så det ska jag även göra nu.

Jag har sytt tåskor idag. Det tog grymt lång tid, men det var inte jobbigt/tråkigt som jag trodde det skulle vara. Tvärt om ganska rogivande.

Sen ringde Anna mig och frågade om jag ville hänga med på bio, självklart ville jag det! Hon bjöd dessutom ;) Elin hängde också med. Vi såg New Moon.. Den var bra! Bättre än ettan iaf. Och jag gillar fortfarande inte Edward och tjejen (minns ej namnet) men det som alla påstod om att Jacob är så snygg var ingen underdrift.. Han är sjukt snygg!

Efter det tog vi en kopp té på café station. Och en lussebulle! Gud så gödans..

Aja, nog snack om det... Sen såg jag en hemsk men bra film här hemma med pappa. Fetnice. Åt pepparkakor också.. Och nu ska jag läsa min engelskabok och sedan sova! GONATT PPLS

Broken hearted girl

Åååh, gissa vad jag gjorde idag?? Jag stannade efter skolan och dansade, själv, och det var så härligt! Oftast tycker jag det är 100 ggr roligare att dansa tillsammans med någon, men idag var det faktiskt skönt att dansa själv.. Så roligt!! Och efteråt stretchade jag rätt länge också, eller 20 minuter iaf, och det var jätteskönt.

När jag kom hem så åkte jag och pappa till Maxi och köpte diverse viktiga saker, tex: adventsljusstakar, synål, sytråd och lim till tåskorna (som förövrigt har kommit nu :D ), clementiner (missbrukar dem typ) osv..


Nu lyssnar jag på "Ave Maria" med Beyonce, och den är så fin.. Och skönt litet beat i bakgrunden.. Och hennes röst är ju att dö för! Dessutom är den julig, låten allså. Så nu har jag gjort en massa reklam om den, så nu kan ni ta er tid att lyssna på den också :D

Nu ska jag se "guds tre flickor" och sedan sova, är fettrött. kram på er!

ShakiRRRA

And so you think of me when you arrive.
Hope the french fleas eat you both alive.
And your room smells
And the toilet doesn't flush
And locals treat you mean
And the service takes too long

'Cause I'm fragile and you broke my heart in two
But you just smile
Like it's all the same to you, to you

listen

Sitter här och chattar med lite olika personer och funderar på saker.. Människor kan vara tricky! Man får lära sig att tyda ibland..

MEN hur som helst, så hade vi en chill dag idag! Först dryga saker som kulturhistoria och matte, och sen firade jag, Malin, Amanda G och Frida A att Mayu eftersom hon fyller 17 idag! Grattis!! Vi bjöd henne på fika ;)

Nu ska jag käka världens godaste vegetariska lasange, gjord av fetaost och spenat (bland annat). MUMS säger jag bara!!

SEE U PUSS

whenever, wherever

Nu har jag äntligen köpt knäskydd! :D Yes! Det blev dock den tunna varianten, som inte är så mycket stötdämpning men som håller knät på plats och är bekväma att dansa i (och billigast, hehe). Så det blir fetnice!!

Läste även på min bok som ska vara utläst till på måndag.. Gick sådär.. Somnade efter ca. en halvtimme, haha! Aja, there will be more chanses.

Nu ska jag se Andra Avenyn (det är underhållande, jag lovar) och sedan sova. Jag är helt seriöst.

Ha det gött, kramzz

love affair - regina spektor

just nu har Anna kommit ur duschen och vi ska baka pitekaka och dricka chailatte, INTE ILLA!!!

Att vi åt varma mackor till frukost och just nu snaskar på schweizernöts choklad är inte så illa det heller ;)

Imorn kan jag va nyttig, idag njuter jag!

Ha det gött männskor! puss puss

Sweet dreams

Alltså den rubriken kommer rätt ofta harj ag en känsla av!

Nu har jag haft Anna, Rebekka och Lukas här hela igårkväll och vi hade det fetnice. Såg stomp the yard, chillade och spelade alias till 5 på morgonen... Det blir inte lätt att kliva upp halv 7 imorn! Men det vre värt ;)

Nu åke jag till Anna och ska käka varma mackor (!!!) och dricka juice... OCh sen chai latte... FETnice!

See u tomorrow, PÖSS

heyhey you you

Jag kan säga att saker är minst sagt komplicerade, men jag har trots det haft en skön och lugn dag idag. Vaknade 14.30, lite för sent jag vet, men det var gryyymt skönt att sova!!!

Ikväll nån gång kommer Anna, Sara och Rebekka hit och så ska vi se Stomp the yard. Det blir nice! Men just nu känner jag min inte så social och så men jag hoppas det ändras när de kommer.

Nu ska jag göra yoga och lugna tankarna lite=) puss

mon amore - shakira

Om man gör rätt sak så händer rätt grejer, ganska fort också om man bestämmer sig. Men om det rätta är väldigt väldigt svårt och man redan har misslyckats X antal gånger, vad gör man då?

En funderare. Och en eloge till den som kan gissa vad det handlar om. Inte för att jag skulle avslöja om det var rätt men ändå.

Oj så mystisk jag är! Kan ju bara säga att det vart en småjobbig kväll, och sen räcker det där.

Nu ser jag iaf idol och msn;ar och är grymt sugen på naturgodis.. mmm.. Men jag orkar verkligen inte åka och köpa (plus att det är för sent) så det blir en annan dag..

Nu ska jag sluta skriva det här oerhört tråkig ainlägget.

PUSS

Istället för att plugga





Yogan lämnar jag in en annan dag istället...

 

BTW JAG HAR SHAKIRAS NYA SKIVA!! She wolf heter den ;)

PÖSS, imorn är jag administratör


Eftersom folk har klagat



HEHE jag gör en dagens outfit.
Sjal - fick av mammas
Strumpbyxor (eller är det långkallingar?) - syrrans
linne - H&M
Tröja - fick av mamma
strumpor - pappas

Japp där ser man! Antingen har jag fått det eller så har jag lånat eller, i sällsynta fall, köpt kläderna.




Jag måste säga att jag gillar tröjan SKARPT!! Tack ska du ha morsan.

Nu ska jag läsa min nyinlånade bok, skriven på engelska, a Shopaholic takes Manhattan! ;P See ya, PEACE OUT MAN

Born to be wild ;)

SNABB UPPDATERING!

Ska käka kyckling m ris, MUMS! Sen drar jag till dansen, house! See u ;D

My heart will go on - Celine Dion

Japp, jag lyssnar på den käre gamle godingen "My heart will go on" av Celine Dion (soundtrack från Titanic för er efterblivna som inte visste det) och får genast flashbacks från när jag gick i ettan (i grundskolan alltså) och jag mimade till den när vi hade "småstjärnorna" på skolan.. Jag minns att det var så himla roligt att uppträda och hela publiken tittade på mig, och jag levde mig in i låten och jag kände mig VÄRLDSBÄST!! Så himla bra var jag förmodligen inte, jag var ju trots allt bara 6-7 år, men shit vilken upplevelse! Det var förmodligen mitt första uppträdande, och TROTS att jag mimade så var det en sån otrolig känsla att stå på scen.. Efteråt kom faktiskt några lärare och nån elev fram till mig och sa att de tyckte jag var jättebra och att jag hade grym känsla. Då blev jag GLAD! Minns allt som om det var igår ;)

Kanske var det där min kärlek till att stå på scen föddes? Förmodligen! Och nu uppträder jag så fort jag kommer åt! 

Jag minns även min första danslektion! Eller inte min allra första, för jag gick faktiskt barndans en termin när jag var 5 också, men det minns jag inte mycket av. Men min första danslektion när jag började dansa igen minns jag som igår, den med. Det var prova på dag på Umeå Dansskola och Hanna Zackrisson var lärare. Vi dansade showjazz och HELVETTE vad kul det var :D :D :D Jag minns hur lycklig jag var efteråt, jag studsade ur dansskolan och kunde inte sluta prata om det efteråt. Jag minns fortfarande första 8an på kombinationen vi körde den dagen ;) Det var året jag fyllde 10. 

Och varför berättar jag allt det här då? Jaaani, jag har ingen aning ärligt talat. Kom bara att tänka på det när jag hörde låten, My heart will go on alltså. Nu SKA JAG PLUGGA!!! Har försökt komma till skott i flera timmar men har hela tiden ´hittat nåt roligare att göra hehe, vilket inte är speciellt svårt ;P

See u, PUSS PÅ ER, ni är så fina

fire- shakira

Okej, alla! Ni ska få en uppgift. Imorgon ska ni ringa mig senast kl 7 och VÄCKA MIG! Jag kan inte kosta på mig att försova mig en till torsdag!! Så.. RING!

Inte för att det är så många som läser bloggen, men ni som gör det kan väl vara schyssta och väcka mig? ;)

Vad kan jag annars säga? Shakira har släppt ett nytt album, dock bara i USA. Det lilla som ligger på youtube är dock BRA!! Gillar att hon har blandat in lite arabiska influenser i vissa låtar. Fett coolt!

Annars då? Idag blir det NK för hela slanten! Kan inte vänta längre, läxhögen växer stadigt. Så idag ska jag göra MYCKET!! Jag tänker alltid att det löser sig, men fan, den här gången ska jag inte göra allt i sista stund! Det stjäl bara en massa energi, och det är ju onödigt.

Musikvideoprojektet går frammåt! Statistiskt, om vi gör lika mkt som vi hittils har gjort på lika lång tid som vi har använt hittils så kommer vi INTE hinna i tid, meeeen vi får använda mycket fritid!! Vi har iaf gjort nästan 50 sekunder, av 2 minuter och 15 sekunder.. :S

Aja, peppa inte deppa!

s.o.s

jag har insett att min senaste kyss: inte kändes helt rätt
jag lyssnar på: ljudet av datorn som går på högvarv (pappas dator)
jag pratar: mycket
jag tycker om: dans
jag avskyr när folk: är onödigt och överdrivet negativa
mina närmaste vänner är: fantastiska
kärlek är: svårt
när jag borstar tänderna: vill jag bara få det gjort.
när jag lagar mat: så passar jag på att laga nåt nyttigt eftersom pappa är dålig på det.
jag är rädd för: väldigt många hemska saker
den värsta känslan är: ångest, rädsla
den bästa känslan är: värme. Att kunna vara sig själv.
jag är bäst på: att skjuta upp alla läxor.. hehe
jag är sämst på: att hålla mina dicipliner (kan man säga så?)
om jag var ett djur skulle jag vara: snäll mot människor
om jag va en insekt skulle jag vara: död ganska snart
om jag vore ett redskap skulle jag vara: en såg. fett coola
jag kommer alltid att vara: jag!
det finaste som finns är: svårt att säga
i sommar: måste jag ha ett jobb. och en massa sol :D
sist jag grät var: jobbigt
jag kan: mycket!
jag kan inte: gå ner i spagat.. sen när då? :/ jag kunde ju förut!
när jag vill tänka går jag: ingenstans, för jag brukar som inte ha nån speciell "tänkarstund"
när jag bakar så bakar jag: oftast chokladbollar. men jag är kung på att göra bullar!
min mobiltelefon är: fett cool ;) men väckarklockan i mobiel är inte pålitlig!
när jag vaknar på morgonen: snoozar jag.
innan jag går och lägger mig: kollar jag morgondagens schema och borstar tänderna.
just nu tänker jag på: att yogan imorn blir jobbig om jag har lika mkt träningsvärk då som idag.
bebisar är: underbart mysiga
idag har jag: dansat, varit duktig på matten och inte pluggat.
ikväll ska jag: plugga.. (A)
i morgon kommer jag: att äga på yogan, om allt går som jag vill.
jag vill verkligen: bli vigare och bättre på att dansa


Japp, skitkul, jag vet ;) Förjag vet ju hur intresserade ni är av mitt liv ;)

PÖSS

a song for you

Nu har jag sett home alone 2.. Jag förstår inte riktigt? Vad är grejen? Ungen är ju fan sadist! Han skadar dom där tjuvarna så mycket så om det hade vart på riktigt hade dom dött för länge sen.. Bara hemskt ju.. Och att hela filmen dessutom kretsar kring att alla barnen vill åt en massa julklappar blir ju ocksp helt fel. Sist jag kollade är väl ändå inte julen om julklappar? Aja whatever :P

Jag har fortsatt mitt stickande på min fina halsduk som jag började på innan jul förra året :D Den kommer bli awsome!

Nu måste jag sova! Godnatt! PÖSS

hjärter dams sista sång

http://www.youtube.com/watch?v=S94_5zvx3MY



Avanserad yoga ;)

Det där, kära vänner, är en jättebra video över hur solhälsning B är, ifall det går dåligt för er att komma ihåg. Visst är jag snäll? ;)

Jag gjorde hela solhälsning B passet idag och jag gillar yoga mer och mer för varje gång jag gör det. Man blir så mjuk i kroppen och harmonisk på nåt sätt! Hela kroppen, själen och andningen är som i symbios med varandra och man mår jättebra efteråt! Just det där med andningen tror jag är jättenyttigt att lära sig också för strechen blir mycket mer effektiv och djupare om man andas rätt.
Om man dessutom tänder lite ljus och har mysig musik på så är det kanon!

Annars har jag pluggat matte idag.. Jag är så glad att jag lånade den där matte B skivan, den hjälper verkligen jättemycket! Dock har jag tappat bort fodralet så jag längtar inte till den dagen jag måste lämna igen skivan.. Hmm :/ . Jag räknade iaf ett helt delkapitel vilket jag tycker var duktigt, och hade rätt på ALLA tal! Way to go Amanda ;) 

Annars har jag ätit en massa tårta idag eftersom det är farsdag.. Får lite skuldkänslor, men what a hey man, det är bara farsdag en gång per år! Då får man unna sig lite tårta. Chipsen och dippen jag åt igår ska vi inte snacka om, haha ;)



Nu ska jag fortsätta med matten! See u later alligator. Puss 

summertimes

Hej bloggen!
Jag har fått klagomål om att det är så få bilder i bloggen. Mitt svar blir; och? Det är min blogg ;) Jag önskar ibland att jag vore en sån som orkade fota varje dag och lägga in bilder, men min tid, energi och tålamod räcker inte riktigt till! Sry!

Idag har jag iaf failat big time! Sov till 13.30.. Det blir inte lätt att ta sig upp till skolan i tid imorn! Men det ska nog gå.

NU blir det naturkunskapsplugg för hela slanten! Kan inte kosta på mig ett till omprov. NEJ det här ska gå bra. Organisk kemi in my heart.

PEACE människor och ha en go söndag!

Paparazzi - lady gaga

http://www.youtube.com/watch?v=Dcy1K9pyAzo&feature=player_embedded

Hon är GRYM.

http://www.youtube.com/watch?v=Ej4yO8kA6dg

Hon är GRYM.

http://www.youtube.com/watch?v=lIJZ304_QRs

Hon är GRYM.


Ville bara säga det. Dom är grymma. Tänk att ha Beyonces röst, Shakiras höfter och Lady Gagas coola attityd. ;D

RSS 2.0