MUSKLERNA JOBBAR

Oj vad musklerna är möra och huvudet är mört, för OJ vad vi jobbade idag :D först impro på moderna (kul!), sen spänstträning (= vet lårträning!!) på dansträningen, sen balett (ojoj, fonüerna tog kål på en haha) och sen jazz med nästan bara koerografi hela lektionen. FAN vad kul men oj så vi (jag, Elise och Gurre) fick jobba.. Ingen av oss har varit på jazzen sen sportlovet pga olika anledningar, mest pluggets fel, så vi kunde INGET av uppvisningskoreografin.. De hade gjort hela introt, första versen och refrängen HAHA så vi var lost. Men det lär vi oss snabbt! Det verkar inte omöjligt iaf. 

Nu har jag läst i min svenska bok "Utvandrarna" av Vilhelm Moberg och jag är så glad att jag valde den för trots att den är typ lika tjock som bibeln så verkar den sjukt bra och jag kommer lätt sträckläsa hela helgen för man fastnar verkligen i den. Jag TAGGAR!! ;D 

Nu ska jag dock sova, är sjukt trött. Jag hade tänkt ta ett bad för mina möra stackars muskler behöver det, men det får bli imorn ist, måste sova.. Aja, hoppas ni alla andra har det bra, för det har jag! 

PÖSS!! 

JAAAAAAAAAA :D

Vad jag är DUKTIG :D

Både igår och idag satt jag på danslektionerna eftersom jag fortfarande är sjuk plus har sträckt mig i hamstring, men imorn fan ska jag vara med! Orkar inte sitta stilla mer (även om jag kan erkänna att det var skönt ett tag), nu vill jag DANSA!

Det känns otroligt skönt att ha gjort bort det mesta av matten och att jag verkligen känner att jag har koll på allt. Även engelskan är gjord (yes) även om jag känner att den inte fick så mycket omsorg hehe.. Ville bara ha det överstökat. Ikväll ska jag läsa lite i svenskan också. Lär aldrig orka läsa allt på en gång, men lite iaf=) Fröken duktig is in the houuuuse!

Nu blir det Navy CIS med paapi och en kopp kaffe=) PÖSS!

Har jag sagt att jag älskar min klass?

Exakt ALLA bilder är snodda från Mayu, så kopiera INTE ;)

Vi tränar house förfullt.. Varje kväll, flera timmar, vilket gäääng!


Anna, Elise och jag på öppet hus ;) Vi kollar in när ettorna dansar modernt! Coola är vi!


Mayu, jag och Parvin!



Belive me, jag har fler snygga bilder ;) De kommer en annan dag.. PÖSS!

halfway 'round the world, hundred miles away

Jag och pappa har varit överlevnadsmänniskor idag och varit ute nästan hela dagen ;) Olika svårigheter har vi mött på (som att få igång elden) och äventyr har mött på, men alla motgångar har vi klarat av! 5-6 koppar kaffe idag and I am still going strong. Är jag min pappas dotter eller vad?

Nu är det snart filmtime, men först chilla med musik i lurarna och läsa tidning =) BAAAJ!



Snyggingar ;) nån gån innan jul..

coffee

Jag kan ju varna redan nu att det säkert kommer  bli många inlägg ikväll och imorn eftersom jag är i några kompisars stuga på landet och passar deras katter med pappa, och här finns inte mycket annat att göra än att sitta vid datorn ;) Om man itne har fantasi vill säga, och det har inte jag, just nu iaf!

Just nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart.. Blev sen påskmiddag idag (kvart i 9) och därav sent kaffe.

nu lyssnar jag på goapele - closer, råskön! har ni förresten sett Bounce- på Nalen, så känner ni garanterat igen den!

Nu ska jag draaa mig, ha det göttttttttt, KRAMS

live, love, music

A B S T I N E N S

och det är tredje dagen, 11 more to go. 


PÅSKLOV!!!

Så jäkla skönt!!!! Och ALLA arbeten är inskickade, gjorda, framförda osv osv. Svenskan, engelskan, moderna, matteprovet, historian, naturkunskapen.. Har jag glömt nåt?

Men nu är det LOV! Jag ska bara ta det lugnt ett par dagar medan jag och pappa ska ta hand ett par kompisar katter som bor på landet. Åker på lördag och kommer hem på måndag! Sen blir det housekurs mellan ons-sön för hela slanten och även träning inför hårshowen! Kommer blir ett grymt nice lov, tagga!!

Ikv åker Anton till fjällen och jag får inte se honom fören på onsdag. plus att han har vart sjuk två dagar så jag får inte se honom på en hel vecka!! Sjukt? Men tur det finns internet, mobiler osv osv... ;)

Nu ska jag ragga kompis o hitta på nåt kul! SEE YA ;D pöss

RSS 2.0