NYSTART

Eftersom blogg.se aldrig funkar för mig (kan inte lägga in bilder, kan ibland inte ens skriva) så byter jag! Här är min nya adress: http://baradidi.blogspot.com/ Vi ses där :D

Dag 3

Dag 3 – Mina föräldrar.

Min mamma heter Åsa Johanna Sundin (tilltalsnamn Johanna) och är född 67, alltså 43 år gammal. Hon har en häst och en hund (bajoooon) och jobbar som nån slags socialarbetargrejs, lite svårt o förklara.

Hon föddes i Uppsala men flyttade till Umeå för att plugga. Här hittade hon pappa o stannade därför här.

Som liten var hon en duktig tjej som klarade skolan bra osv men i gymnasiet blev hon mer rebellisk med tuppkam o hela fadderlullan. Hon hoppade av gymnasiet i 2an och därför började hon som sagt på strömbäck här i umeå.

Jag vet inte vad jag ska skriva så nu byter jag till paapi..

Pappa heter Stig Jörgen Lundberg (tilltalsnamn Stig) och är född 65 och är alltså 45 år gammal. Han är uppfödd i Burträsk men bodde även i Lycksele som ungdom. På gymnasiet studerade han nån annanstans o flyttade då hemifrån (kommer inte ihåg vart det var dock). Sedan flyttade han till umeå o gick strömbäck eftersom gymnasiet han gick på inte gav allmän gehörighet i engelska.

snabba beskrivningar blev det nu men ajg orkar itne heheheh

dag 2

Dag 2 – Min första kärlek.

Vad menas med första kärlek då? Min allra första kärlek var väl mamma, pappa och Sanna I guess men jag gissar att de menar kärlek som i kär/förälskad/älska nån kille.

Och isåfall skulle jag säga att det var Anton. Även om jag hade pojkvänner i mellanstadiet så kan jag inte säga att de var riktiga kärlekar, vi var mer nyfikna barn/ungdomar som "lekte" kära. Även om jag tyckte om dem mycket. Sen har jag haft en till riktig pojkvän också men jag kan inte heller se honom som en riktig kärlek eftersom det var under en tid jag var väldigt osäker på mig själv och uppmärksamheten och smickret jag fick av honom gjorde att jag trodde att jag var kär i honom. Jag gillade nog mer idén av att vara kär i honom.

Så min första kärlek blir Anton som jag var tillsammans med i ca ett halvår. Jag har många oerhört fina minnen som jag delat med honom och han var den första killen som jag verkligen var kär i.

LISTA

Jag har fått klagomål från min kära vän Parvin att jag bloggar för sällan vilket jag håller med om. Därför ska jag försöka följa denna lista! Det är alltså ett ämne per dag som jag ska skriva om.
 ♥ Dag 1 – Presentera mig själv. ♥
 Dag 2 – Min första kärlek.
 ♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
 ♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
 ♥ Dag 7 – Min bästa vän.
 ♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
 ♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
 ♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
 ♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
 ♥ Dag 20 – Den här månaden.
 ♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
 ♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.
 ♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
Jag heter Karin Amanda Lundberg och är född 7 oktober 1992 och är alltså 18 år. Jag går sista året på danslinjen på Midgårdsskolan här i Umeå och dansar alltså mest hela dagarna. Jag älskar att dansa och har levt dans sedan jag var 10 år. Jag började med en lektion i veckan men tjatade varje termin att få dansa mer så sakta men säkert "jobbade" jag mig upp och i 8an/9an dansade jag 8-9 ggr/veckan. Jag har alltid varit väldigt seriös med dansen och har älskat det sen första stunden.

 Jag bor hos min pappa ca 90 % av tiden men även hos mamma några dar då och då. Jag har en syster som heter Sanna och som bor i ett vegankollektiv här i Umeå.

Vi bodde på ersboda när jag föddes men mina första 5 år bodde jag på Carlshem och jag har bara fina minnen därifrån.
 Därefter flyttade vi till Jämteböle eftersom mina föräldrar hade en dröm om att bo på landet. Där gick jag hela lågstadiet innan vi flyttade till stan igen av många olika anledningar. Då började jag på Waldorf (i 4an) och har trivts oerhört bra där.
Vi flyttade lite fram och tillbaka mellan vännäs, vännäsby, stan osv ungefär varje halvår tills mina föräldrar gjorde det bra valet att splitta. De flyttade dock ihop igen efter ett halvår men flyttade isär efter ty ett år. Då flyttade pappa till Marieberg och mamma till Hedlunda (dock inte fören typ 2 år efter seperationen) och där bor jag nu!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen.. Det får kanske räcka där!

RSS 2.0