Madonna - Vouge

Hej go´vänner! Idag har jag haft 7 timmars danspass (minus 1 1/2 timmes lunchpaus) och satan vad kul det var! Och nu känns allt så mycket bättre för danserna sitter mycket mycket bättre än innan! Nu har jag dock sådär jätteont i bröstet/revbenen (vet inte vad det heter?) som jag får ibland när jag tränat mycket eller nåt och kan knappt sitta vid datorn :( Då är livet hårt haha :P Men det är det värt, det var så grymt kul.

Och imorn har vi träning nästan lika länge (om jag förstod rätt?).

Annars då? Förutom dans? Inget idag. Har som inte hunnit med så mycket mer. Eller jag träffade syrran o hennes boyfriend hemma hos syrran och lånade kläder till uppvisningen så nu är även dt fixat! GREAT!

Nyss såg jag fredagens idol också eftersom jag missade det då. Tove var grym, reza var grym, eddie var grym o säkert många fler. Rabih var helt ok faktiskt, trodde han skulle suga mer än han gjorde.

Nu ger jag upp datorn för det gör ONT att sitta ihopkrupet.

CYA!

beyonce - disappear

Nu är flytten klaaar! Allting är förflyttat från umedalen till hedlunda. Det känns småkonstigt.. Men jag har en bra känsla iaf! Jag menar, första kvällen här käkade vi mysig middag tillsammans med ett par grannar som vi känner sedan innan och alla är snälla osv, det är ju bra? Men jag kan inte hjälpa att känna att jag BORDE protestera mer. Som att jag BORDE tycka att det är jättejobbigt att behöva flytta osv, i ren protest mot mamma, för det är hennes fel att vi måste flytta. Men så känner jag ändå inte nu när vi väl är här.. Okej, det 'r fortfarande hennes fel och hon är fortfarande en klant, men jag känner en viss empati ändå. Och lägenheten är fin, med jättefina tapeter och utsikt. Sååå inget är väl negativt i guess.

Det jobbigaste var typ när vi kom till kartongerna med mina gamla gossedjur som har legat i förrådet hela tiden. Jag blev jättenostalgisk och plötsligt kändes allt jättejobbigt. Tänk om man kunde vara sådär liten och få leka med sina gossedjur och bara få slippa ansvar? Gossedjuren var min största trygghet när jag var liten, och jag älskar dom fortfarande.. när jag var liten kunde jag bara sitta och krama dom när jag var ledsen och så blev jag glad igen efter ett tag. hhaha jag vet, skitbarnsligt att jag fortfarande påverkas av dem, men det struntar jag i. Dom är MINA!! Nu är dom ju dock i förrådet, och har varit det senaste 4-5 åren, men ändå..

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hit. Hon skjutsar en av dom gudomligt fina vänner hon har som har hjälp oss att flytta hela dagen. Jag vet inte vart lakanen finns så jag kan inte sova, haha. Jag är dock sjukt trött och kommer förmodligen somna så fort jag lägger huvudet på kudden (som jag inte heller vet vart den är?). 

Imorn har jag dans kl 10 till typ 17. 10 till 17!!! fattar ni hur länge det är? som tur är har vi en halvtimmes paus där emellan iaf. jag taggar ändå, det kommer nog bli riktigt kul! och det behövs mycket rep nu.. 

aja, nu ska jag sluta skriva på det här långa och extremt tråkiga inlägget. SEE U LATER! puss

btw hittar inte jag min naturkunskapsbok :S omprovet kommer gå UNDERBART BRA!  

radiooo

Idag pluggade jag 2 timmar matte med saaaara, och det gick över förväntan! G har jag nog som i en ask, om jag inte får helt black out imorn..

Har ni nån gång vart med om att det ni sett på ett sätt ser helt annorlunda ut när ni får se det svart på vitt? Okej, jag talar i gåtor, men det är svårt att uttrycka sig över text ibland. Men som att i erat huvud hade ni en bild som ni vant er vid och kunde acceptera, och sen BOOM, får du se en bild av hur det egentligen är och då rasar hela den sakta men stadiga bild du själv arbetat fram. Okej, förstår ni fortfarande inte så är det helt förståeligt. Hur som helst så fick jag en sån aha-upplevelse idag och det var INTE kul!

Över till nåt roligare! Vi såg balettfilm hos våran balettlärare Robie idag. Det var nog den bästa/mest underhållande balettfilmen vi sett hittils. Dock förstår jag inte grejen, varför dansar de inte alltid i cymbios med varandra?? Det skulle förbättra intrycket med typ 95 procent.

Nu vill en liten del av mitt huvud se Flashdance, medan en större och mer praktiskt del av mitt huvud säger att NEJ, det är för sent. Jag borde sova! Prov imorn! Men den där lilla delen i mitt huvud må vara minioritet men den är envis.. Sååå, vi får se vart det slutar.. Jag lovar att berätta det spännande slutet för er imorn :P

Nejmen serri, inte konstigt att jag inte har några läsare typ! Aldrig bilder (nästan), långa och tråkiga texter, mkt negativt. MEN jag skriver för min egen skull.. Både kul att ha kvar OCH ett sätt att få utlopp för tankarna!

NU ska jag lämna datorn, GOD NATT!!!! PUSS OCH KRAM, SKUMBANAN.

bulletproof..

Nu har kom jag äntligen in på blogg.se! har försökt flera ggr senaste timmarna.. Aja..

Idag hade vi svenskaredovisning, som jag sa igår.. Det gick bra!

Men vi hade även naturkunskapsprov!! Och jag var HELT SÄKER på att det var på onsdag så jag hade inte pluggat nånting.. Jag fick en smärre chock när Gurre och Malin berättade denna för mig okända nyhet. Och provet var inte heller det lättaste. Nu HÅLLER VI TUMMARNA för godkänt!!

Nu har jag nyss druckit min osockrade fulkornsvälling för vuxna (ja, det är gott) och ska äntligen sova.. Bara läsa lite Gracelin O´malley.. Jag ÄLSKAR den boken!!

Förresten så har jag tappat bort min flashdance fiiiiiilm!!!!!!!!!!!!! Måste hitta den! Eller alltså jag har tappat bort DVD versonen.. Jag har den fortfarande inspelad på VHS men kvallan är inte helt okej..

Och jag har tappat bort min historiebok, vilket för stunden är snäppet värre. What to do!?

Aja, det är morgondagens problem. See u later suckers, gonatt=) puss

DET SNÖÖÖÖAR :D

Det snöar idag = happy!!!

Kom nyss hem från dansen o nu dunkar huvet haha,, mkt info att ta in! nästan galet! MEn det var väldigt roligt och jag är glad att vi kommer framåt. uppvisning om 1 1/2 vecka!

Nu ska jag plugga (not) för vi har redovsining imronm. wish me luck!

oh baby, give me one more chance

Heeej bloggen!

Idag har jag hjälp mamma att packa och varit på myrorna! hittade en jättemysig kofta och ett par shorts som blir bra till sommaren. jag hatar att köpta shorts o sånt, hittar aldrig några bra, men dom där var helt ok.

nu är det meningen att jag ska plugga, hur tror ni det går? gissa? dåligt.

btw så är det SÅ JÄVLA DRYGT att behöva flytta igen. det är typ... 11 gången jag flyttar? eller nåt sånt? har tappat räkningen.
ett plus är iaf att tapeterna blev råfina! jättenöjd=)

nu ska jag dra, hare gött! kram

as i went down in the river to pray, studying about that good old way

Ska nu ha historia, sen elva-tid (elevansvarigs tid med klassen) och sen house ;D Tagga!

Nu ska vi se nån historisk film. Ha det gött! Kraaaam

How do u give me so much pleasure, and cause me so much pain?

III keep on falling, in and outttttt, of love with you!

Den låten minns väl vi alla?

Nu har jag nyss sett SOS familj, min nya vana, och det var sehr interessant.. Man får lite insikt över hur vi tonåringar kan beteé (stavning?) mot föräldrarna.. Men som hon, programledarn, alltid säger; det tar längst tid för föräldrarna att ändra på sig! Tonåringarna och barnen anpassar sig rätt snabbt..

Skolan idag gick bra. Men fatta paniken när vikarien sa att vi skulle ha prov imorn!? Alla ba "vaaaaa"?? Tillslut övertaladevi honom att han skulle ringa vår ordinarie lärare och tvinga henne att ändra dag, och så blev det. tur, annars hade det blivit ett stort IG.

Och moderna var rooolig!

Men nu ska jag sova och ladda krafter till morgondagens housepass! TAGGA!


pggnpr nernbo nlofmvl vbln kvbk gn kv

Jag vill bara SKRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Vad gör man när man nästan inte står ut???

Läste ett upplyftande mail nyss iaf.. grymt vad lite uppmuntrande ord kan göra.



MÅSTE SKRIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
och inte tänkte SÅ!



sweet dreams, or a beautiful nightmare..

Idag har jag lyssnat på Beyonce i typ 2 timmar, som bakgrundsmusik alltså. Hon är så SJUKT bra! Och jag kan inte låta bli att bi otroligt glad på jazzen så fort "sweet dreams" sätts på! Det är helt otroligt hur en låt kan ändra ens sinnesstämning så otroligt..

Dansen idag var ju ett skämt från min sida sett. Först hade vi modernt, och då jobbade vi två och två med vårt musikvideoprojekt och det gick väl bra. Jag jobbade med Malin och vi kom på lite grann men motivationen var inte direkt skyhög från min sida sett.
Sen hade vi yoga. Först var jag jättenegativ och fuskade på så mycket så möjligt, mest pga jag var så trött och inte orkade helt enkelt.. Men efter 100 solhälsningar så blev jag lite varm i kroppen och då blev det genast bättre och min motivation höjdes. Jag gillar ändå tanken med yoga, att man som blir så fokuserad på det man gör i stunden, i nuet, så man känner inte hur jobbigt det är.. Men det är svårt om man liksom inte kommer in i den känslan på en gång.
Sen hade vi balett. Jag tror alla kan intyga om att jag var less då? Vår lärare, Robie, gick ut en stund för hon skulle fixa något och då skulle vi göra de första 2 övningarna själva, och då försvann orken helt. Men jag härdade hela lektionen ut, och i slutet, återigen, så blev alltså mycket bättre.
Men vad är det med mig egentligen?? Jag som alltid brukar vara råtaggad, jättemotiverad och överglad så fort jag hör ordet "dans"! Jag är i en djup svacka just nu, men jag tror att det är mkt pga alla läxor osv.. Efter lovet kommer jag förhoppningsvis vara fit for fight igen!
Man kan itne nå sina toppas utan att först vara i dalarna, eller hur är det man säger? Man kan inte ha kul om man inte har haft tråkigt. Ja, nåt sånt..

Jaaaja, nu orkar jag inte älta det här nåt mer, ser liksom inget värde i det. Det är bara att peppa, inte deppa, och hoppas på att motivationen infinner sig snabbare än snarast.. Helst redan till IMORN på moderna!! Och om inte, iaf till hiphopen på fredag.. Vill inte inleda terminens första hiphoplektion med att vara otaggad! Nejnej, fyyy..

Nu ska jag iaf sova, orkar inte vänta till Anna kommer.. :P Hon har varit på nån hårmodevisning och ska sova hos mig eftersom hon själv bor en bit utanför stan och bussarna slutar gå kring 10. Meeen hon får la skynda sig på om jag inte ska hinna somna, haha, kan knappt hålla ögonen öppna!

Och ursäkta ett grymt onödigt inlägg, det står seriöst inget av värde här alls meeeen skit samma, det är kul att skriva..

GOD NATTT TTTTT T T T T TT T, PÖSS

Heeey, hey baby! Oh ah..

Idag gjorde jag klart talgrejen (engelskaläxan) , yippiiiiiiiiiiiiiiie!! Det tog 1 1/2 timme (hur fan?) men nu är det klart. En negativ grej.. Jag kommer aldrig nånsin ha lärt mig all repliker (svenskan) till imorn.. Högst hälften.. Men jaaaja, sånt är livet I guess. 
 
Nu ska jag se SOS familj, mitt nya stammisprogram.

Och imorn ska jag trotsa min onda tå och DANSA efter skolan!! Kanske.. Iof har vi ju musikredovisning också, och eftersom jag har lovat mig själv att göra klart kulturhistorian imorn eftermiddag så kanske det inte hinns med.. Aja, på fredag FOR SURE!

KRAM HEJDÅÅÅ

Hey, is this thing on?

Tror jag ska börja med en ny grej.. Rubriken ska alltid vara en låttitel, artist eller en mening/några ord ur en låttext. Nån som vet vilken denna titel kommer från? Från britneys cover av "I love rock ´n ´roll"!

Aja, det var ju roligt. Tänkte gå på en promenad men sen blev jag så trött så jag inte orkade.. Sen kan jag inte förneka att det känns lite olustigt att gå ut själv på promenad när det är så mörkt ute.. Man vet aldrig vem som lurar runt hörnen. När jag väl är ute på promenaden så brukar det kännas rätt lugnt, det är mer innan oron infinner sig.

Imorn drar vårat musikvideo projekt igång i skolan. Det känns lite vemodigt på något sätt. Eller jag vet inte om vemod är rätt ord, men det lät fint så jag skriver så.
Det känns kul eftersom själva idén är bra, låtarna är grymma och jag är i en bra grupp osv. MEN, det stora MEN:et, det är drygt att värdeful lektionstid ska gå bort.. Vi kommer nämligen jobba med det här på våran moderntfördjupningstid och det känns jobbigt eftersom projektet kommer att hålla på i flera veckor och all teknik, rutin osv inom det moderna området kommer uteslutas under den tiden.. Men peppa, inte deppa! Vi lär oss saker av det här också så klart och vi kommer nog bli väldigt stolta när allt är klart!

Nu ska jag se klart ett avsnitt av S.O.S. familj (varför fastnar jag alltid framför sådana program??) och sen SOVA!

Ha det gött, kram 


Hej bloggen..

Idag har jag räknat matte i en och en halv timme hemma (plus en timmes mattelektion i skolan) så min hjärna är mos nu.. 

Så repa repliker får jag göra imorn istället!

Berättade jag att jag gick och lade mig 19.45 igår? 19.45!!! Galet tidigt, men det behövdes. 


Nu ska jag se nåt bra TVprogram och sedan sova.. Puss godnatt? 
 

Hej bloggen..

Så här tidigt ´har jag nog inte skrivit på bra länge..

Jag har ruggigt ont i halsen. känns INTE ok. blir nog ingen idrott.. jazzen ska jag självklart vara med på, orkar inte anteckna, hehe..

aja, see u suckers

AHFONjkc

seriöst, palla.

klockan är för mycket, jag är tröttare än tröttast men är ändå vaken. varför? n o    s e l f    d i c i p l i n e

men nu, seröst. 

god natt. 

det är GALEt

Har nyss raderat en lång text som tog rätt så lång tid att skriva.. varför? för att jag blev less haha. skriver ett vanligt "idag har jag" inlägg istället.

Hade träning med "spetsgruppen" idag. Det gick bra. Vi klättrade på varandra, haha... I slutet var jag dock nära att ge upp, HELVETTE vad less jag blev. Men men.. man har dåliga dagar. nästa gång går det bättre. I hope.. haha..

no more complaines!

Just nu lyssnar jag på "out here on my own" med Irene Cara.. Så fint.. Orginalet är ändå, i 99% av fallen, bäst.

Tror jag ska se Flashdance nu, kommer aldrig lessna. Den gör mig glaaaaaaaad!

Puss, gonatt

 

(PS: såg nya fame med klassen här om dagen, den var bra! Blev överaskningsfirad på min födelsedag av Johanna, Rebekka, Nanny, Hanna, Elin, Anna och Sara. Det gjorde mig GLAD! Massa tårta osv.. detta är bara för min egen skull, så jag ska minnas sen..) 


Dagens tips

OM paniken börjar smyga sig på, över alla prov och inlämningar som ska lämnas in innan höstlovet, så har jag ett tips på hur man kan stressa ner.

Ta på dina  varmaste och mysigaste kläder. Gå ut på en promenad i höstmörkret och lyssna på din favoritmusik i lurarna och gå dit fötterna leder dig.. Hm, en ny stig, den provar jag! Osv..
När du kommer hem är du förmodligen lite småkylig, men mycket lugnare och mer harmonisk. Då dyker varmchokladen upp. Mitt tips är att du gör egen av kakao, socker och mjölk eftersom jag personligen tycker det är godare än oboy. Och kom ihåg; mer än dubbelt så mycket kakao som socker för lyckad smak! Har du sprutgrädde så är det en enormt lyckad topping.

Det är vad jag gjorde nyss och nu är paniken över läxorna borta. nästan. tills nu då jag började tänka på det igen.. Attans..

God natt i alla fall! P o K Amanda


...

HAHA jag kan inte annat än skratta!! STACKARS tjej! Jag snackar självklart om idol. Ni alla såg att hon hörde fel? Pinsamt..

Tove gick iallafall vidare och DET är vi glada för!

Förresten, idag slängde jag FEM kassar med kläder! Jag är stoooolt. Jag överkom min skräck för att slänga kläder (haha) och tog steget. Nu undrar ni kanske varför jag inte sålda/gav bort/skänka till myrorna? 1, jag är lat. 2, jag är lat. 3, det var så slitna kläder.. 4, jag är lat. 5, ville bara få det gjort!

Och nu har jag suttit och gjort hål i mina byxor, som det redan hade gått hål.. Så då täntke jag pimpa till dom lite med ÄNNU fler hål, haha. Tror dock inte jag kommer använda dom ändå.. Blir nog soporna för dom också :P

HEJ BLOGGEN :D

OJOJOJ vad jag är peppad just nu! Fick nyss en glad nyhet som jag tyvärr inte kan dela med er än.. Men det kommer, det kommer!! Bara att hålla tummarna nu då..

Nu ser jag Idol och snart ska Tove sjunga.. Spännande! Jag hejar!!

Måste bara säga att lilla melodifestivalen äger.. På riktigt! Det finns några riktiga talanger.. Speciellt en.. Ulrik med låten "Idag är en bra dag". Så sjukt fin röst! Och texten är faktiskt också bra. Jag är imponerad.

Nej nu är reklamen slut, ska gå! Ha det gött, kram!

RSS 2.0