ötggt

TJaaa, länge sen jag skrev.. Jag lever livet och mår bra, äntligen sommarlov!! Jag har redan hunnit jobba över en vecka och det går hur bra som helst. Har kommit igång med träningen igen också vilket känns SUPER! Taggar att känna resultat! =)

Nu, snart, ska jag cykla till mamma och äta tååårta. Mys! Hon fyller år imorn men eftersom hon jobbar då så firar vi idag istället. Det blir gött!

Nu ska jag duscha (har som sagt joggat) , laga mat, äta och sen dra mig mot hedlunda! Men ha det gött allesammans :D KRAM!

Yes! Im back!

I lördags tog jag min första joggingtur på nästan 2 månader and mama, that felt gooood! Det blev 2 1/2 km jogging och lika mkt gång bara för att ge kroppen en mjukstart.

Idag tog jag min första riktiga joggingtur på nästan två månader. 5 km på 36 min, vilket var snabbare än jag hade tänkt. Som sagt vill jag mjukstarta så att knäna, hälsenorna och den lilla träningsvärken jag hade skulle må bra även efter joggingturen. Jag är dock amazed över hur överraskande lätt det gick! Jag trodde det skulle vara jättetungt så här i början, men nej, det gick superbra! SKÖNT!

När jag kom hem blev det lite mag-, arm,- och insida/rumpstyrka. Och, belive it or not, efter det blev det en härlig 40 minuters strech framför top model. Jag har inte mått så här bra i kroppen på länge!=)

Nu blir det sex and the city och sen sova! Adios amigos, summer is here=)

KRAM!

aaah

varför levde inte jag på 80-talet för?? Fan vad kul att skulle vart då, hela tiden, dans, ascoola kläder, bästa musiken ever o ba leva liiiivet :D

nu nöjer jag mig med att lyssna på 80-tals musik istället och drömmer mig bort ;)

Nu drar jag snart till anna tsm med elin, rebbe och sara och det blir fredagschill med studsmatta, vattenpipa, bärs och kanske lite drinkar.. skvaller och catching up=)

sssåååå ha en bra dag alla! kram!


Jag har iaf mina rosa benvärmare, så jag kan leka 80-tal ;)
Rosa benvärmare! We love ;)
70-80 tals fest på skolan ;)

FETINGDRYGT

just nu känner jag mig som den lilla fisken på bilden nedan:


Uppgiften i kulturhistoria äter upp mig och jag ser som inget slut på uppgiften. Jag funderar seriöst på att bara skita i den men, som jag skrev innan, så känns det som att kasta bort en värdefull chans. Jag kanske ångrar det jättemycket i framtiden annars..

Bilden är förresten ritad av mig ;D Snygg va? Heheh...

Idag, efter skolan, fick jag skjuts hem av Anna! Sjukt skönt. Först åkte vi förbi banken för Anna hade nåt vuxenärende, 18 som hon fyllt, och sen gick vi även in på Inter Sport och jag hittade en ny bikiniöverdel :D Endast 150 kr vilket känns helt okej. Sen drog vi som sagt hem till mig och chillade på gräsmattan. Vi trodde det skulle vara varmt, det såg ut så från innifrån bilens håll, men det var det icket.. Men vädret idag har varit fram o tillbaka hela tiden så det var inte så himlarns konstigt. Sen drog Anna iaf och sen har jag inte gjort så mycket.. Jag och pappa tog en sväng med bilen och jag köpte en ny deo.. Hehe, nu slipper jag lukta herre i fortsättningen eftersom jag slipper ta pappas deo ;P

Nu ska jag iaf sova :D har FET sovmorgon imorn så det blir NAJS men mycket sömn!!!

See u, pÖSS

HEEEh

Jag försöker göra den jävla kulturhistoriauppgiften men min hjärna kan inte fokusera. Varför, varför var jag tvungen att få den?? Grejen är att hade, jag bara fått VG rakt av så hade jag nog ändå vart nöjd med det, men när man nu får MÖJLIGHETEN till att få MVG så kan jag ju inte skita i den.. Varför kan man inte bara få slappa de här sista dagarna!? Aja, det ska nog gå på något sätt.. kanske. jodå!

Är för övrigt väldigt nyfiken på mitt historiabetyg.. Hoppas hon lägger upp det snart! De andra ämnena är jag fett nöjd med, förutom engelska kanske. Fast ändå lite nöjd. Men ändå inte. Och samma med NKn. Men äh, det var bra ändå, det duger.

Varför kan man inte ba få vara naturligt geni och inte behöva kämpa sig till vartenda litet betyg? Fy vad skönt det hade vart.. Ajja.. Nu ska jag se Selena! (film)

RSS 2.0