When jupiter lies in maaarsch

Hello there blogNNNn. Hade dans igår, det var S J U K T kul, och galet jobbigt.. Gissa vem som har träningsvärk idag? ;) Det bästa är att jag har en till två timmarslektion kl 12 ;D Bra va? Jag är riktigt taggad faktiskt. Igår var det house och break som gällde, idag hiphop/floorwork.. YEAH B)

Hur som helst så är syrran borta, haha! Ingen verkar veta vart hon är o mobilen har hon lämnat hemma i kollektivet. Jag är dock inte ett dugg orolig, det vore så typiskt henne att åka till nån kompis sommarstuga eller nåt, glömma mobilen och sen komma hem ett par dar senare. Jag tycker mest det är komiskt att mamma o pappa hetsar upp sig så mycket över det.

Aja, nu ska jag äta klart min goda frukost! Gröt, kaffe, juice och macka. MmmMMm.!

PÖSS

pupupupump up pupupuuppupupump up the jam!

Pump up the jam var förresten grymt! Jose vann, grattis! :D

Nu harj ag arbetsmiljö och säkerhet, intressant! ljusjonas är grym=)

baletten var rolig! gjorde egna verisioner av ett adagio Frida har lärt oss! kul!

nu är jag hungrig som ett SVIN! MAAAAAAAAT. aja sista lektionen innan lunch, bara härda ut. KRAM

I want your love and I want your revange

Hello dear friendZ. Fett skön dag idag! Hade pa100 vilket inte var lika drygt som det brukar vara och sen ett 3 timmar långt svenskapass vilket iof var jobbigt, men ack så välbehövligt.. Nu vet jag iaf vad mitt tema ska vara! Sen så var det självständigt arbete vilket alltid är skönare än att bara sitta och lyssna på nån som snackar i en evighet.. Iof brukar jag ha svårt att arbeta själv när jag är i skolan och idag var inget undantag direkt, funkar mycket bättre att plugga hemma.. dagen innan inlämning.. tills man är helt slut i hjärnan ;P låter kanske konstigt men så funkar jag.
Iof måste jag ju erkänna att dom gånger jag FAKTISKT varit klar med något långt innan inlämningsdagen har varit grymt sköna.. men men!

Sen stannade jag iaf och dansade med Eliiise the man (girl?) och edt var naajs. jag fick lära mig en del av hennes och annas hiphopkoreografi vilket var grymt roligt! har säkert sagt det förut men jag säger det igen, jag älskar golvpartier! hade säkert ägt på breaking om jag hade gått in för det, hehe. eller inte.
Sen drog iaf Elise som var trött men jag stannade ett tag till och övade på omöjliga saker som jag SKA lära mig (!!!), och övade även på Jennys jazz, som för övrigt är kul men fett svår.

Sen fick jag, svettig som en gris, skjuts hem av gurrisnurri vilket var skönt då jag slapp cykla. Aja, det var min dag det! det jag har gjort här hemma är så ovärt att det inte ens behövs skrivas ner.

nu blire baaathtime! see ya later alligator

"all I do the whole day trough, is dream of you!"

Jag såg musicalen Singin´in the rain för första gången igår och den var precis lika underbar som jag hade förväntat mig. Och alltså talangen! På det tiden var det inte endast utseende som räknades. Charmen, att kunna dansa, kunna sjunga, kunna spela olika instrument, fantastisk skådespelartalang var så mycket viktigare än vara snygg!

Hur som helst, över till en helt annan sak. Jag funderar då och då på hur det kommer vara när man är vuxen med kompisar osv. Jag tvivlar inte på att mina älskade vänner fortfarande kommer vara mina vänner då men kommer det bli så som jag fruktar att man endast ses väldigt sällan och under mer "tillsnoffsade" förhållande? Att det blir väldigt planerat och att det blir mer som en bjudning.. Och så ses man kanske 3-4 timmar och sen drar man hem.. Inte som nu att man kan ringa och säga "hej du, kom hit" och så ses man en timme senare, gör precis ingenting men har lika kul för det, eller gör en hel massa spontana saker och får en hellyckad dag/kväll. Sen har man inte planerat hur man ska sova nu, antingen far man hem men oftast så hamnar alla kompisar i en och samma säng, snackar halva natten och somnar i en enda hög. Ska det ta slut bara för att man blir vuxen och skaffar jobb och familj? Hur tragiskt vore inte det! Att vara med kompisar blir nåt som man klämmer in då och då, ganska sällan, för att man lyckas ha en lucka över i schemat. Tragiskt! Det ska då aldrig hända mig..

Hur som helst är detta en sån där segdag som bara väntar på att jag ska ta tag i mig själv, duscha, äta, klä på mig och hitta på nåt. Hittils har jag bara suttit i datastolen och sett på serier haha. Men det är också mys! Men nu vill jag göra nåt. Så.... Hejdå datorn!

KRAM

RSS 2.0