Obtener un si - shakira

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Hmm.. Dansat i tåskor? klarat över 50 armhävningar på tå och på raken (hehe).. Uppträtt med balett..

2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade såna där vanliga löften som att kunna gå ner i split (hehe) och så, men nej, jag failade :P

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nejnej.. Det vore lite småjobbigt kan jag tänka mig..

4. Dog någon som stod dig nära? Inte nära mig, men nära en familjemedlem till mig ^^

5. Vilka länder besökte du? Inget..

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Dansa mer.. Spec JAZZ (my love). Gå nåt kul dansläger/kurs. Åka utomlands (!!). Annars är jag nöjd=)

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Inga speciella datum, men många roliga händelser!

8. Vad var din största framgång 2009? Mitt betyg i samhällskunskap (mvg) och tyska (vg, där visade jag mig själv att jag kan kämpa mig till bättre betyg om jag ger mig fanken på det ;) ) :D Andra saker också.

9. Största misstaget? Att inte gå nån dans nu på hösten.. Gick iof house men den var bara 5 veckor. Typ så.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Gjorde illa knät. Men det gick över på typ 3 dar såå ;) Hade feber (fyfan). Nån förkylning kanske.. Intressant?

11. Bästa köpet? Hm.. En del kläder som jag ÄLSKAR :D Annars har jag inte köpt så mkt faktiskt..

12. Vad spenderade du mest pengar på? Dans. Alltid denna dans :P

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Så mycket, så mycket.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Vet inte.. Alla Lady Gagas låtar typ :P Och Beyonces och Shakiras nya skivor.. Men jag veti nte.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Hmm. 08 och 09 går jämt upp alltså! Och när man var liten var man typ alltid glad :P

16. Vad önskar du att du gjort mer? Kämpat mer på vissa betyg. Annars vet jag inte riktigt..

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Gett efter mitt begär till saker som innehåller socker typ XD

18. Hur tillbringar du julen? Med mamma, syrran, syrrans pojkvän, en kolektivkompis t sanna o hennes familj. i syrrans kollektiv.

19. Blev du kär i år? Svårt å säga

20. Favoritprogram på TV? Hmm.. NCIS kanske?

21. Bästa boken du läste i år? Gracelyn O´malley triologin. Och 4an o 5an av harry potter.

22. Största musikaliska upptäckten? Hehe typ ingen. Lyssnat mer på house kanske, men det gjorde jag iof innan också.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja, extern hårddisk. Tårta ;)

25. Något du önskade dig men inte fick? Minns inte.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Födelsedagskalas med mina underbara vänner och pappa :D Smörgåstårta, vanligtårta o finfina presenter!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Säketr..

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Snyggare än innan ;) Men bekvämt. Mkt danskläder hehe..

29. Vad fick dig att må bra? Mina fina vänner. O familj. O DANS

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Hehe.. finns många fina.. såg nyss sagan om konungens återomst o orlando bloom är inte ful direkt..

31. Vem saknade du? Jag vet inte.. Inte så många.

32. De bästa nya människorna du träffade? Vet inte om jag har lärt känna så många nya vänner. men en del schyssta bekanta o så=)

Var det ROLIG LÄSNING? ;) I hope, took alot of time!

sweeeeet dreeeeeeeeeeeeeeeams

Heeej guys!
Vettni vad? Nu är det LOV! :D Men jag är inte übertaggad den här gången, eftersom jag vet att jag kommer vilja dansa snabbare än snarast. Ja, jag är i en riktig dansperiod just nu där all dans är kul och jag vill dansa jämt. Och visst, jag kan dansa hemma, och det gör jag också, men det är ändå fett mkt nicare i en danssal!
Men grymt skönt att vara ledig, och få SOVA! :D Och julen är min absoluta favorithögtid så det blir fetingnice.

Imorn ska jag, Fanny och Sara prova tennis! Jag är taggad! Har aldrig spelar det förut.. Det blir spännande... hehe.. 

Sen åker jag o pappa till Örträsk och hälsar på farmor. Det blir nice, har vart taggad på att åka bil ett tag nu, hur konstigt den än låter :P Men det är mysigt ju.. 

Aja nu ska jag, tro det eller ej, sova! Är så galet trött.. Att vi var tvugna att kliva upp kavrt i 6 i morse gjorde ju inte det hela bättre direkt :P Men det var lätt värt det (såklart) föruppvisningarna gick JÄTTEBRA och var HUR KUL SOM HELST :D iiiiih!!! :D 

BTW jag har stickat en "hälsenevärmare"! Fick inspiration av smärtan i min vänstra hälsena.. Tänk er typ en kort, smalare benvärmare. Fett nice! Imorn stickar jag en till så jag kan ha på båda hälsenorna hehe.. 

Aja, God natt kära vänner! Puss 

pallalala

Alltså inatt skulle jag ju lägge mig i tid? Vad hände med det? Redan kl 20 tänkte jag att jag snart skulle gå och lägga mig eftersom ögonlocken föll ihop titt som tätt vid middagen. Nu är klockan 23.35 och jag sitter kvar vid datorn. Varför? Vet inte. Och imorse skolkade jag för att jag var trött, så jäkla dum jag är som inte sover nu. Men eftersom jag inte brukar skolka och framför allt inte vill missa moderna imorn så VET jag att jag kommer ta mig upp imorn. Såååå... Det blir en trött dag men det ska jag klara ;P


Seal - Tinsel Town

ÅÅÅÅh det är så härligt att träna träna träna och dansa dansa dansa!!! Jag tror helt seriöst det är omöjligt för nån som inte har en sån stor passion för nåt som jag har för dans att först¨å vilken LYCKA man kan känna över det!! Adrenalinet på max, musiken på max and dance like nobody's watching! Fast jag presterar alltid bättre på uppvisning då folk tittar.. hmm.. Aja, jag älskar att dansa iaf och mer dans åt folket!

Det där blev grymt flummigt och det är jag mycket medveten om men jag är i ett lyckorus :D och jag vet inte ens varför haha! Och jag har kommit på hur kul det är att träna (alltså styrka, typ armhävningar osv). Bara ge allt man har, svettas som en gris, nästan KÄNNA hur musklerna byggs. Härligt.

Nu ska jag dansa av mig lite rus, men bara en kort stund, för egentligen dör jag av trötthet. När jag slappnar av känner jag det. Måste vara pigg till imorn med allt rep, och till fredag då vi ska vara på skolan kl 8 och uppträda tre ggr lite senare på förmiddagen!

See ua :D pussssssss och DANSA PÅ FÖR FAN!

CHHHAaaa bloggN

Slöardagen nr 1! Var på nice luciavaka inatt, mycket lyckat!=) Och idag är jag alltså väldigt trött haha.. Att sova 5 pers i en dubbelsäng var kanske inte ultimat :P Men ganska mysigt hehe

Nu kommer syrran o så ska vi göra ett pepparkakshus... kanske.. haha jag taggar inte, känner ba för att chilla vid datorn.. ;P

Aja see u,. bye


Roses - Laleh

Hittade en ny och fin låt av Laleh, - roses!

Btw jag hör nåt väldigt läskigt ljud som kommer närmre och närmre, usch vad äckligt :S Sitter i skolan..

Okej, det var en dammsugare. Hmm. Dåligt Amanda.


RSS 2.0