skitsjukdomen

assåååå det är så sjukt hemskt hur vissa saker bara kan ryckas ifrån oss i vilken sekund som helst. Jag tänker på min gamla syslöjdslärare (som inte alls är gammal egentligen) vars 13- åriga son dog i cancer för ca. 3 månader sen. 13 år! Hela livet framför sig. Och stackars, stackars Anna (mamman), hur fan ska man kunna gå vidare i livet efter en sådan sak? Hon har två andra barn hon ansvarar över och för deras skull kan hon inte bara gå i idé och gömma sig ett tag, som jag gissar att man önskar i sånna situationer.. Men det kanske är bra? De kanske kan hjälpa henne att gå vidare?

Och stackars Klara, Annas dotter, 11 år. Hennes älskade storebror finns inte mer och hon själv är bara ett barn och ska inte behöva uppleva sådana hemska smärtor i sån ung ålder.

Och hennes son Hugo, som inte ens är ett år gammal och som inte kommer minnas sin storebror. Han kommer växa upp utan sin bror och kommer alltid undra hur han var som person och om han är lik honom på nåt sätt.. Och varför han var tvungen att försvinna så fort?

Ja hemskt är det. Jag tycker dom är STARKA som orkar hålla modet uppe trots allt=)

läs Annas blogg www.annasanatomi.blogspot.com

OMG

Vad svårt det kan vara att fatta texter på internet. Jag håller på att skriva en sammanfattning av vietnamkriget och det är lättare sagt än gjort.. Efter lång tids läsande har jag dock fått lite klarhet och börjar se slutet av denna uppgift=)
Nu är jag dock väldigt trött och vill absolut inte vara trött imorn eftersom jag anar hur mycket pluggande det kommer bli (peppar peppar, det löööser sig).. Så nu ska jag sova! Sköööönt..

BTW nån mer än jag som följde jakten på julia? MIN FAVORIT SEN FÖRSTA AVSNITTET, LISETTE, VANN!!! :D Fan vad glad jag blev.. Och fan vad glad jag blev att inte Frida, den andra finalisten, vann. Hon må ha en grym röst osv men jag stör mig på henne. Hon känns så äckligt självgod, halvt oseriös och tog vinsten som en alldeles för stor självklarhet.. Men tji fick hon! Gött ;)

Imorn blir det för min del:
  • Eget arbete på kulturhistorian
  • Statistikuppgift med Jossipossi och Frijoh
  • LUNCH
  • Balett (hur ska det gå med mitt onda knä?..)
  • INGEN MATTE! Fan vad skönt..
  • Hem o plugga historia, intervjua morfar!
  • Plugga svenska
  • Dra och grilla med pappa och hans jobbarkompisar (kan bli intressant hehe)
  • Hem och eventuellt plugga lite till (om jag orkar hehe..)
  • SOVA!

En upptagen dag alltså.. Så nu: SOVA!

Godnatt homiiiieZzZzZZZZzZZZzz!

amanda lundberg går och lägger sig kvart i elva på en fredag..

.. för jag är trött=)

Imorn är det KULTURNATTA och jag ska dansa solo. Spännande! Nervöst så klart, men det kommer gå bra!! Det blir en kul erfarenhet och hela klassen kommer vara där och stötta mig så det känns bra.

Nu ska jag sova så jag är riktigt pigg imorgon! Kram på er, god natt!

drömväv

återigen är jag uppe för sent på kvällen före vardag. speciellt måndagar har en tendens att bli lite extra utsatta.. undrar varför? hehhe..

Tro't eller ej, men jag lyssnar just nu på jullåtar. Japp, ni hörde rätt! Charlotte Perrellis "Have yourselves a merry little christmas" är jättefin! Låter lite så där mysigt gammal, typ soulig.. skön=)

Jag har egentligen inte speciellt att säga, vill bara itne sova än så då är ju att blogga en ursäkt för att låta bli ;) Smaaart Amanda. Eller nä, inte direkt, dumt. Gå och lägg dig! Jahapp, så har man blivit schitzo också. HEEEEEEEHE

Nämen serri. Sova. Låter ganska gött, right? Egentligen? Känn efter nu? Känner du inte hur trött du är, ögonen faller nästan ihop (om du riktigt slappnar av) och kroppen längtar efter lakanens mjukhet, täckets omfamnande trygghet, kuddarnas räddande dunkittlande drömmarkänlsa, vävda av din egen fantasis trötta tankar.. Oj oj vilket poet jag blev haha XD DAGS O SOVA! gonatt peapes, ses imorn=) KRAM! 


HAHA

jag började gråta till wild kids XD

RSS 2.0