Doing it like she does it....

Gillar lista:

*Att vi har så mycket dans i skolan(!!)

*Att jag slipper stå längst fram på balettuppvisningen på julavslutningen. I vanliga fall ÄLSKAR jag att stå längst fram och blir seriöst gråtfärdig om jag får stå längt bak, men eftersom jag är så dålig på balett/känner mig fånig, så är jag GLAD över att slippa stå längst fram..

*Att det just nu känns skönt att strecha minst en halvtimme/dag, för det borde innebära att jag borde bli bra mkt vigare på rätt kort tid..

*Att idol är så bra..

* Att det är HÖST! Älskar hösten.. Som ni kunde läsa i ett tidigiare inlägg, minns ni?

* Att jag har målat mina naglar KNALLrosa!

plus mkt mer, men det tar vi en annan gång ;)

Gillar inte lista:

* Att vi ska sitta och planera imorn på moderna istället för att dansa. Det suger FETT.

* Att en viss person inte kan sluta hosta hela jävla tiden. Det gör ont

* Att en annan person fattar trögt som satan. Det gör mig SUR.

* Att jag ligger för mkt efter i matten.. Gör mig stressad.

Okej, jag inser att de två punkterna i mitten förmodligen inte gör er så kloka om ni inte känner mig väldigt väl, men det är för mig egen skull. Att "skriva av sig" tror jag de stora bloggarna kallar det för..

MEN som ni såg så övervägde GILLA listan med flest punkter, och det betyder att resten inte spelar nån roll ;)

Nu ska jag sova, tro det eller ej :D


Sitting at the english lesson..

De snackar om Ghandi (stavning?).. Borde lyssna! Baba

Bilderna!



Är vi inte heta så säg? Sara, jag, Elsa, Hanna, Nanny och Moa!

Snyggingar ;) Hanna, Elsa o Moa



Dance, baby dance!



Sara är taggad :D



Nästan hela gänget.. Waldorffolk for life ;)

Snart är det sängdags! Är GALET trött.

Kram!


Partyt var greeeat!

Och vi kom hem riktigt sent.. ;)

Nu är jag hos Hanna igen och vi har försökt göra slingor i mitt hår idag igen, men nu med ett annat märke.. Det syns INGENTING??? Varför? Nån som vet varför det kan bli så?

Aja, nu kommer pappa snart förbi och hämtar mig.. Bilder från partyt kommer senare idag=)

KRAM!


Smått besviken..

Skulle färga ljusa slingor idag men det måste ha vart toning? Stod permanent på men det syntes verkligen ingenting.. Ska gå tillbaka och klaga!

Nu lyssnar jag och Hanna på chillmusik och ska snart prova Hannas chokladkaffe som hon köpte för nån dag sen ;) spännande!

KRAM

Shopping ;)


Borste 295kr & Body butter 49kr från The body shop, mineralfoundation för 139kr sänkt från 180kr.
Nu ska jag och Hanna fixa oss iordning inför ikväll, partyparty!


Hello babies ;)

Jag drömde att jag hade en bebis i natt.. Den var jättemysig att hålla och söt också.. Läser jag kanske för många mammabloggar kan tänkas? ;)

IDAG KÖPTE JAG DEN ÄLSKADE H&M KAPPAN! :D Tror ni jag är lycklig? Pappa sponsrade med 400 kr (den kostade 600) så det är jag också grymt glad över!! Köpte även en mineral foundation av märket max factor.. Precis innan jag skulle betala den så märker jag att den glittrar lite?? Lite konstigt.. Vill ju inte ha glittrig hy till vardags direkt.. Men jag orkade inte  tveka så jag köpte den ändå, och när jag kom hem och provat den ordentligt så är jag ändå sjukt nöjd. Det syns knappt att den glittrar, utan hjälper bara huden att se bättre ut :D Dessutom var den på rea (139, sänkt från typ 180 tror jag, eller nåt sånt) så då måste man ju passa på ;)

Det var alltså nanny a.k.a nalleballe, som föjde mig på stan, och efter mina shoppiingfynd så gick vi till café station för lite socker och koffein ( = citron cheescace med grädde och kaffe, mums), och vilka möter vi inte där? Jo, Vilja, Mika, Frida och Fridas kompis som jag tyvärr inte minns namnet på.. Illa...
Vi joinade alltså dom och hade väldans trevligt och snackade om allt möjligt tills det var dags att åka hem..

Aja, nog snackat :D Nu: Film!


Alma, Anna och NalleBalle, längst till vänster ;)


Jag försökte fota resultatet av min foundation, men det var lättare sagt än gjort.. Att fota är verkligen inte min starkaste sida och lite kan jag ju skylla på kameran också, hehe.. 



 

Önskeoutfit ;)



Jag funderar VÄLDIGT seriöst på att köpa den där kappan.. Var och provade den på stan idag och den är minst lika snygg i verkligheten som på bild!

Outfit hämtad på hm.com

HEJ BLOGGEN :D

Jag har saknat er ;)

Gissa vad jag var på igår? 80-tals disco!! ;D Det var musikarna på skolan som hade bjudit in oss dansare och musikproduktionare och det var huur kul som helst!!!
Jag låter bilderna tala för sig själva..


Daanstvåan ;) Jag i röda tights och benvärmare, där i mitten.. ;)


SnyggFrida och CoolAmanda ;)


Haha, har är ju för skön. Albin här!

Musikettorna fick en chans att uppträda för första gången på skolan också! Dom var så duktiga! Finns några riktiga talanger faktiskt ;)

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, tro´t eller ej, men jag är så fruktansvärt trött. Det har blivit lite väl sena kvällar senaste veckan och det tär så klart på energiförrådet.

 Såå, see u tomorrow!! Byebye ;)


God natt=)

Nu ska jag försöka sova.. Ska ju trots allt upp ca halv 7 imorn. Sov dock till 12 idag så vi får se hur det går med insomningen ;)

Ha det bäst! God natt!

Söndag, så lägligt!

Idag har jag ÄNTLIGEN rensat bland alla mina kläder.. Slängde ganska mycket, en del till myrorna, lade in allt jag ska ha kvar i mina garderober och tvättar just nu det som var smutisigt.. Känns grrreat ;)

Nu kokar jag en kopp té och ska snart ta tag i pluggandet.. Söndagar kommer alltid så lägligt! Precis när man tror att allt är försent, att man aldrig kommer hinna göra läxor, städa, tvätta, organisera garderoben osv osv, så vipps är söndagen där!! Så bra så bra! Att söndagen däremot skulle vara en vilodag är verkligen att ta i..

Nu: över till läxböckerna!! 


Fiifan..

Nu har jag sett klart filmen.. Den blev läskig tillslut.. Fy fan säger jag bara.. Jävla psykofilm! Det är oftast dom som är värst.. Blod och sånt klarar jag fint, men psykofilmer är ofta värre..

Nu ska jag nog se ett avsnitt vänner eller nåt liknande så jag kan somna i ro sen! =)

puss

Ser "skräck"film

Men speciellt läskig är den inte. Mer psyko. Typ som att titta på ett terapisamtal eller nåt. Anti Christ heter den o handlar om en man o en kvinna som förlorar sitt barn, o hur dom hanterar sin sorg.. Har dock ej sett klart den än, den kanske blir bättre!


Visst ser jag road ut? Jag ÄLSKAR dom där örhängena, har på mig dom jämt känns det som, hhehe..


Filmen är ungefär lika händelserik och rolig att se som det är att räkna matte..



Inte spec underhållande. Nu ska jag göra té, och sen se klart filmn! See u!

Nyklippt!!

Vad tycks? Ganska mycket kortare (det var rejält slitet innan) och snélugg! Syrran är grym på att klippa!




Tycker personligen att det blev lite kort, men hey, det växer ut igen! Och det behövdes nog klippas lite rejälare.


Med denna frisyr får jag verkligen passa mig så jag inte blir för "söt" om ni fattar? Lugg och lockar.. Lätt att jag ser ut att vara 5 år igen om jag inte passar mig ;)

Allt som allt så är jag iaf NÖJD! ;)

Det var alltså syrran som klippte mig, Sanna. När hon var klar så tog vi en kaffe på café "Göteborg" och spelade schack.. Och jag vann??? Helt otroligt, men sant!

Nu är jag hemma igen och väntar på att pappa ska komma hem, så ska vi fara och köpa nåt gott, och sedan blir det filmtajm =) Fett NICE!

Och imorn ska jag träffa min allra bästa och käraste vän Hanna. Vi ska köpa hårfärg, hon ska hjälpa mig att slinga mitt hår (lit ljusare) och sen ska vi hänga md lite andra kompsar o så! Det blir NICE :D 

Nu ska jag dra! Ha det gött, puss! 

"krångel, krångel"..

Det är sjukt så allt kan vändas och vridas på två sekunder i en själv. Nyss var jag till exempel så rastlös och trött på mitt hår så jag klippte lugg. Blev inte så snyggt. Imorn ska syrran rädda den iaf..

Nu kom pappa hem. Han har vart på feeeest... yehoo :P

Hade tänkt skriva ett långt inlägg men ny fick jag helt plötsligt annat att tänka på. See u tomorrow :) puss


Bio=)

Såg "flickan som lekte med elden" på bio med mamma idag. Dt är del 2 i trilogin om lisbeth salander skriven av stig larsson (visst htr han så)? Den var SJUKT bra, till o md bättre än 1an tkr jag!!! Det enda dryga var att killen som satt bakom mig hade knäna mot mitt ryggstöd o rörde o dunsade mitt ryggstöd undr HELA filmen!! Och fega jag sa int till hnoom.. så jag får väl skylla mig sjlv :P

Sen tog vi, jag o mamma, en kaffe på café station innan vi cyklade hm åt olika håll..

Nu är jag hemma (ensam) och är sjukt uttråkad.. meeeen ska snart s till att hitta på ngt=)

Ha det gött! kram kram!

En sån kväll i kväll ja ;)

Ikväll är en sån där kväll då jag bara inte vill gå och lägga mig. Får sånna ibland! Visst, jag är väl trött men ibland är det så skönt att bara sitta uppe vid datorn o chatta osv o inte bekymra sig om morgondagens tidigar morgon,.. :P Jag har ialla fall sovmorgon imorn så det är ju skönt..

Nu lyssnar jag på Beyonce, hon är gryyym (för er som inte har upptäckt det)! :P Hennes röst är amaaazing..

Nu ska jag prova, för andra gångn idag, att lägga upp en bild.. Får se hur dt går. Hälften av gångerna så stängr intrnet ner när jag försöker.. Aja, it´s worth a try"



Här är min bästa vän Hanna och Jag.. En mycket gammal bild, men den är skön ;)


Säger bara en sak:

TRÖTT

Hej bloggen :)

Idag har varit en grymt bra dag! Fick dansa idag, äntligen, och det gjorde inte ett dugg ont i knäet!

Jag hade balett och jazz, och eftersom jag äntligen sytt banden på mina balettskor och köpt nya jazzteknik skor så var det extra roligt!

Efter skolan så pluggade jag och Jossan, eller försökte plugga snarare.. Vad kan man säga.. Vi kan inte hjälpa att vi suger på naturkunskap! Får fråga nåt geni i klassen imorn..

Sen gick jag till en danssal där Elise housade, hon hade lånat min Ipod, så jag joinade henne. Jag dansade dock jazz eftersom jag var iklädd tights, hotpants, benvärmare och jazzskor :P Skulle inte känna mig så bekväm att dansa house i det.. Det är konstigt hur mycket kläder kan påverka en, men det gör dom hur som haver. Iaf för mig...

Nog snackat! Snart är det IDOL och nu är det dags att ladda med glass! Tur att jag tränar så mycket så jag kan unna mig det, hehe..



Titta vad vacker..

Äntligen bra i knäet :D

Nu är jag äntligen bra i mitt knääää! Yehoooo ;D Så imorn blir det DANS DANS DANS!

Eftersom jag endast satt och tittade på jazzlektionen idag så fick jag en annan uppgift.. Jag skulle anteckna alla övningar och uppvärmningar de gjorde SAMTIDIGT som de gjorde dem! Det gick alltså väldigt snabbt.. Sååå nu har jag spenderat ca 1 1/2 timma att renskriva/försöka tyda mina anteckningar och skriva det på ett sådant sätt så att vem som helst skulle fatta.. Det blev 7 sidor.. Dock handskrivna..

Det var iaf ganska kul om jag får säga så, och jag lär verkligen kunna alla övningar utantill nästa måndag :D

Nu har jag bara naturkunskap, matte och svenskaläxa kvar.. YIPPIE!! :P

Peppa inte deppa...

Har jag nåt lite mer intressant att säga idag då? Förmodligen inte.. :P Jag lägger upp en bild istället, det piggar alltid upp! Here it comes..

Hey, man är inte alltid vacker.. :P Osminkad skönhet är äkta skönhet... Eller? Det är iaf en bild från när jag och pappa var vid bäcksjön.

 



Jag läntar till HÖSTEN! Vissa skulle väl säga att det redan är höst, speciellt här uppe i Umeå, men jag håller inte riktigt med.. Jag vill ha 5+ så man får ha tjocka halsdukar, tjocksockar och vantar som jag fått från mormor.. Jag vill ha gula, röda och orangea löv lysandes överallt och jag vill ha mysiga innekvällar med té och tofflor och vinden vinandes utan för fönstrena.. Jag vill sitta på ett mysigt, varmt café och göra läxor med nån kompis medan regnet duggar där ute och det är grått överallt, vetandes om att jag ska åka en varm och brummande buss hem med Ipoden på hög volym med favoritmusiken på. Och titt som tätt dyker solen upp och överraskar en med lite värme och ljus och förgyller dagen, mitt i allt det mysiga, höstiga och alla färger.
Jag vill ha höst NU!

PS: Nu ska jag njuta av min favoritglass Texas pecan ;) PUSS 


Oh, Happy Day =)

Sitter med Parvin och ser "The bachelorette", ganska underhållande ändå.. Lite föör smörigt för min smak men ändå :P

Snart tar jag bussen hem igen och måste städa mitt rum.. Jobbigt men sant!

Åt föresten en ny favorit i ben&jerrys familjen, Caramel chew chew! Guuud så god! Den är garanterat delad etta med strawberry cheescake!

En bild på nmin vackra vän Parvin=)


Är hos Pavi

Pallade inte fara till battlet eftersom ingen var peppad, så jag åkte vill Parvin istället! Nu ska vi sova, God natt!

vaaaa

vad händer?

Godmorgon... ;)

För nån timme sen åkte Anna och Sara här ifrån och tills nu har jag sett idolklipp! Hittade också en kommentar vid ett klipp från Mariettes audition där det stod att hon finns på spotify! Så ny lyssnar jag på henne, fina låtar ich fin röst! Sök på Maryjet, skivan heter In this skin.

Senare är det battlebox! En stor tävling inom hiphopstilarna house, hiphop, locking, popping och breaking. Jag ska bara titta, dels pga knäet och dels pga att jag bara inte kände för det den här gången.. Ibland är det kul att bara vara åskådare=) Så det peppar jag nu!!

See u!

Hej alla, jag hatar kryckor..

Jag måste även idag använda kryckor och det är så jobbigt.. Och ändå har jag bara behvövt dem 2 dagar än så länge! Fatta dom som går i kryckor flera veckor.. Usch.. Stackars dom!

Ikväll kommer Anna och Sara hit och chillar med mig.. Det är så skönt nu när det börjar bli höst men det är ändå inte så kallt, för då kan man sitta på balkongen med en filt och mysa hela natten och andas klar och härlig luft medan man tittar på stjärnorna.. mys!=)


Annars kan jag tillägga att knät gör lika ont fortfarande.. Fan alltså!! Varför? Så SJUKT onödigt. fan

Aja nu ska jag inte gräva ner mig i det längre, förhoppningsvis går det över under helgen!

 


Hade tråikigt för nån vecka, så jag ritade lite..


Vilken uppståndelse..

Igår när vi joggade så knäckte det till i mitt ben.. och nu knäcker det och gör ont för varje steg jag tar. Så nu hoppar jag fram på kryckor :S Vi åkte till akuten idag men det syntes inget på röntgen såå så farligt är det nog inte iaf! Skönt det. Nu ska jag iaf äta medicin tre gånger/dag i 10 dagar och sen ska jag komma tillbaka till sjukhuset. men men, det blir nog bra.. ingen dans på nån vecka iaf.. faaan

Nu ska jag tröstäta GLASS ;)

Idol 2009!

Just nu sitter jag och tittar på idol 2009. Jag säger bara wow, precis som juryn.. Den där 16åriga tjejen i randig tröja, helt galet bra!

Nu har jag och pappa rensat lite i förrådet som nu ska bli min garderob. Tror ni jag är lycklig!? Hann dock inte sätta in kläderna också, utan det får bli imorn eller torsdag..

Nu fortsätter Idol, See u later!


Hej bloggen!

Shit vad svårt det är att få tid till att blogga under skoldagarna.. Men tur att det är så kul att blogga :D Nu blir det tock bara en snapp uppdatering för jag och pappa ska flytta möbler och gamla kläder till förrådet. Nyss var vi vid en fin sjö som heter Bäcksjön och drack kaffe och fotade. Mys =) Inte ofta man tar sig till tid till sån livsnjutning eller vad man ska kalla det :)

See u soon! Puss

Vadan denna trötthet??

Jag har varit så sjuukt trött hela dagen och jag har ingen aning om varför.. Känns tråkigt! Man vill ju helst ha en massa energi och bara kunna springa omkring hela dagarna och hinna med en hel massa, men tyvärr är det inte alltid så.. Jag brukar dock ha ganska bra med energi sååå jag vet inte vad det är? Kanske är helgen som fortfarande tär på..

Idag hade jag jazz(dans) i skolan och Ingrid, min lärare, var på mig hela tiden. Vilket var jättebra! Jag älskar när läraren verkligen tar sig tid och säger vad man gör bra och "dåligt", och hon sa att hon i fortsättning kommer göra så att hon tar en person per lektion som hon kollar extra på. Super gut!

Sååå, nu gör jag en liten checklista för min EGEN skull ;)

* Dansa STORT.
* Tänk på att vrida ut vänster knä. Det knät verkar ha en tendens att vrida sig innåt (?)
* Var "stoltare" i piruetterna, så jag inte "ursäktar" mig i sista piruetten, om jag tex gör en trippel.
* Inga breakinghänder i styrkan, haha :P

Sen var det säkert fler saker men inga jag kommer på på rak hand..

Nu ska jag inte uttråka er med mer danssnack!! Lägger in nån bild istället ;) See u!

Uppdatering... : Som vanligt funkar det inte så bra att lägga upp bilder.. Varför? :/

I love shoes!

Tänk av att man kan bli så lycklig av lite shopping?? Och då har jag ändå bara köpt springskor, jag menar haha, hur kul borde det vara på en skala från 1-10? Inte speciellt. Ändå får man den där lyckokänslan man bara kan få av shopping :D Bilder på skorna kommer senare ikväll eller imorn ;)

Nu har syrran vart och hälsat på och vi handlade mat med pappa och skorna då. Sedan lagade vi jääättegod pastasallad med grönsaker, fetaost, kidneybönor och supergod fullkornspasta.

Nu ska jag mysa framför TVn med pappa och se film. Det blir nog den där nya wallander filmen om jag gissar rätt..

See u! kram

Skola....

Sitter på det drygaste ämnet någonsin.. Engelska. I vanliga fall är engelska kul men jag gillar inte läraren.. :P Aja, gotto go! See u!

Fina, vackra dagen-efter!

Igår var det parteyyy i Rebbes sommarstuga och vi hade sjukt kul! Bastade flera timmar, badade i havet och dansade! Självklart var det inte bara plus men over all så var det en mycket lyckad kväll.

Idag var jag trött och seg som tusan, och det var ju rätt väntat så klart. Så jag har bara chillat och på kvällen kom Parvin förbi en stund. Vi såg lite so you think you can dance och snackade om allt möjligt. Pappa var även gullig och köpte schweizernöts chokld och djungelvrål åt oss! mmm... Och té så klart ;) Det går inte att inte dricka té när man är med Parvin, haha, känner ingen som dricker så mycket té som hon!



Haha en gammal dans bild.. Vi försökte ta en bild där jag var i luften.. Gick inte så bra!1

Hemma igen!

Nu har jag kommit hem efter en härlig helg vid havet tillsammans med mina underbara vänner Hanna, Rebekka och Nanny! Vi har lånat Rebekkas sommarstuga och bastat, badat och bara chiiillat! Vi hade jätte-jätte kul, men det är skönt att vara hemma igen..

Bilder från helgen kommer kanske senare, beroende på hur hemska dom är hehe.. Man vet aldrig efter en sån helg.

Nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen och skämma bort mig med lite fotbad, choklad och en bra film!

See u!

Dance and Gym shop!

Jaa, så har jag äntligen tagit mig tid att åka förbi Dance and Gymshop! Det blev inga tåskor denna gången, utan halksockar och "foot undeez" :D När jag ser halksockar får jag lite flashbacks från dagistiden, men dom är jättebra när man ska dansa till exempel jazz! "foot uneez"arna är bra när man dansar barfota så man kan snurra lättare..Här kommer bilder från denna dagen!


 

Halksockar och foot undeez..




Hängde äevn tvätten innan jag for hem ifrån



Egopic! Kan ni fatta att mitt hår var näst intill svart för två veckor sedan? Färgen satt itne så bra..

Skynda skynda!!

Tydligen ställde jag aldrig väckarklockan igår (vilket jag är säker på att jag gjorde?) så jag vaknade kl 10. Kl 10 skulle jag redan vara på stan!! Aja, shit happens.. Jag ska nämligen ner till Balettakademien för Dance&Gym shop är där just nu! Dom besöker Umeå en gång per år och tar med sig en del av sina kläder och skor, så det gäller att passa på. Så slänger jag i mig en snabb frukost och sen cyklar jag iväg!!

Minns ni föresten mina rosa benvärmare från inlägget längre ner? Bland annat dom är köpte där ;)

See u! 


En värld full av mysterier...

Jag har nu länge försökt förstå mig hur man laddar upp en bild till headern, men jag fattar ingenting... Tips någon!? Tills dess får ni njuta av bilderna i inläggen istället, hehe..

För att det inte ska ungå någon så säger jag det på en gång, jag ÄLSKAR att dansa... Jag dansar många stilar, men mest Jazz och Hiphop, men har även balett och modernt i skolan! Jag går nämligen en danslinje, 2an på gymnasiet. Här får ni njuta av en freeze made by me:



Snygg va? ;)

Yey!

En ovanligt chill dag idag och jag undrar varför mina kompisar är sådana nattugglor? Rebekka och Anna (om hon orkar) ska komma hit kring 9-10 nån gång.. Kan dom inte komma tidigare som normala människor så jag slipper sitta här för mig själv och ha tråkigt? :P skämt å sido, dom är bäst..

Hur som haver.. Idag har jag inte dansat eller rört mig på något sätt alls, och det känns TOMT.. Det var länge sen jag varit så stillasittandes. Kanske ska ta mig en svängom här i vardagsrummet? Sätta på riktigt bra, nostalgisk musik som "what a feeling" med Irene Cara (Flashdance) och bara släppa lös! Med andra sidan en repris från igår ;)

Här är bilder från igår när jag hade en massa överskottsenergi och dansade, tränade och strechade! Rosa benvärmare! We love ;)
Posar i sportBH.. Swetty and nice :P


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0