GREJTMEJT ;)

Improteatern var AWSOME ;D Nu är jag hyffsat trött o hungrig så nu blir det macka och sen ett avsnitt NCIS sett från sängens synvinkel. Det är GREJT o ha TV i rummet ;D Bortskämd blir man...

KRam GOnatt!!..

Oh happy day ;)

Jag pluggade 2 timmar (TVÅ TIMMAR!!) svenska idag :D Känner mig duktig ;)

Det blev ca 5 km jogg idag, men ganska långsamt. För det första låg det som sagt ett ganska tjockt lager snö på marken, haha, och dessutom snöade det så jag såg bara en kort bit framför mig. Kände mig typ snöblind! Svettades gjorde jag iaf ;D
När jag kom hem gjorde jag lite magstyrka och armstyrka och snabbstrech.. Borde stretchat längre men det blev tight med tid=)

Nu ska jag käka o sen gå på teatersport ;D baba


Hallå kära vänner! =)

Jag funderar på om jag ska inrikta min blogg på något speciellt ämne, att bloggen får ett fokus, att den kanske blir intressantare? kanske  blir det roligare för mig att blogga också (fast det är redan kul) om jag fokuserar på nåt JAG tycker är roligt..?
Detta var en tanke som slog mig alldeles precis nyss och jag har inte funderat något djupare på det, men förmodligen kommer denna blogg bli ännu mer fokuserad på träning och kost! :D Vi får väl se hur det går i praktiken men idén låter bra och jag är väldigt peppad!!
Självklart blir det samma gamla vanliga snack också om sånt som händer på vardagarna osv, huvudsaken är ju faktiskt att det är min blogg och jag skriver vad jag vill ;) Men nu vet ni iaf!

I regel är söndagen min vilodag, iallafall från träningen. Oftast blir det pluggdag och softkväll, men nada träning, just för att kroppen ska få vila upp sig och ladda inför kommande vecka. Idag däremot bryter jag nog mot det eftersom jag inte tränade något igår! Att jag ska sitta inne i min lägenhet två dar i sträck utan att varken komma ut eller röra på mig låter i mina öron som ett skämt, så det blir nog en liten joggingtur iaf ;)

Eftersom det snöar och förmodligen ligger ett litet lager snö på marken så kör jag en kort men intensiv sväng. 5 km kanske, det låter lagom. Det blir mer muskel än uthållighet skulle jag tro!

Men först; plugg. Får sluta slarva med det nu. Back to business! KRAM =)

happy and oh so tired

gör ännu ett GLAD inlägg! :D

GÖDANS så GOTT!

Jag har nyss käkat världens godaste middag som jag halv om halvt kom på själv ;) Fick inspiration från andra recept men ändrade här o där.. Here you are:

1/2 gul lök
1 1/2 vitlöksklyftor
ganska mkt kålrot
1 liten morot
5 st sötmandlar
lite olja
5 st småtomater (heter det körsbärstomater?)
3-4 st tunna skinkskivor (sån man har på mackan)
champinjoner (jag använde fryst, men skivad färsk är nog godast)
svartpeppar
salt
basilika

skär löken i stora klyftor, gör stavar av moroten och kålroten, lägg i  det plus championjoner i en bunka och pressa vitlöken över. Häll i lite olja, blanda. lägg på en plåt med smörpapper på, krydda. He in i ugnen på 250 grader i ca 8-10 minuter.
SKär skinkan i runna strimlor och tomaterna i halvor. Hacka mandeln i små bitar.
Ta ut plåten från ugnen och lägga skinkan och tomaterna jämt fördelat på plåten. strö mandeln över. Stoppa in i ugnen igen tills tomaterna ser lagoma ut och skinkan fått lite färg (ca 4-5 min kanske?)
Voila! Klart ;) Gillar man feta saker (hehe) så kan man ha en klick creme fraiche på vid servering, men jag lovar,det var MINST lika gott utan!!

Mmmmmmmm


akj hwlhkwvn

jag är GLAD!!!


Härlig dag!!

Skön dag idag. Mycket träning :D fett nice. orkar inte skriva så mkt mer idag nu, haha, SOVA! puss


T R Ö T T, varför?

Jag är så otroligt trött. Jag fattar inte? Eller jo egentligen är jag inte ett dugg förvånad. Så sjukt typiskt mig, jag kör, kör, kör, kör och sen kraschar jag, haha. Nejmen ni fattar? Är råtaggad, peppad, energisk en lång period och sen kommer ett par dar då jag har lite energi, är trött, smådeppad.. Fast jag är itne smådeppad nu, bara väldigt trött.

Nu ska jag ändå vara lite duktig (har ju inte tränat nåt idag så jag måste va duktig på nåt sätt) och läsa igenom NKsidorna, för att för en gångs skull vara FÖRE i plugget och inte efter.. Det är alltså ingen läxa, jag läser för att JAG ska hänga med och fatta allting ;)

Senare ikv ska jag och mamma se film. Hon köpte ett helt gäng gamla VHS-filmer, jättebilligt, så det är bara att välja och vraka haha.. Som ett eget videotek ;)

Men men.. Plugg först=) TAGGA! Haha.. Och förhoppningsvis harj ag mer energi imorn och kan ta igen lite förlorad träningstid=)

KRAM!

Vi ser det snöar..

Jag är så glad att jag inte sköt upp träningen till idag istället för igår.. Så underbart skönt att bara vila idag! Tyvärr blev det ju ingen joggning (det var/är sjukt kallt), men istället blev det lite yoga och promenad ist ;)

Nu Njuter jag av mitt kaffe och önskar att det kunde va lite finare väder ute?? -20 grader, blåst och snöfall.. Som sagt, jag är glad att jag sitter inomhus just nu och inte är ute ;)

Imorn äre skola.. Vad säger jag om det? Jazz, tandläkarbesök, svenska engelska och naturkunskap. Lätt den drygaste dagen på veckan, haha, men jazz är lätt den roligaste lektionen på veckan så det jämnar väl ut sig.. Sjukt drygt att missa ÄNNU en idrottslektion pga tandläkare dock.. Det är nästan alltid idrotten eller jazzen det går ut på, och det är de lektioner jag taggar inför. Jazzen för att det är galet kul och idrotten för att det är workout. Och jag gillar att träna. Även om allt vi gör på idrotten inte alltid är kul så är det ändå skönt efteråt att ha svettats lite ;)

Men nu ska jag inte sitta vid datorn längre :D Ha det gött, kram!!

Tusen bitar

Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker
Och tron är ofta den som ger oss styrka
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
När ångesten och ensamheten kommer

Så fiiiin låt! Åh.. Idag är en riktig ta-igen sig dag känner jag, har inte ork till just nånting. Hoppas jag blir piggare imorn för det är drygt att vara trött på helgen!

Hoppas ni har en bra dag, kram!

Godmorgon världen;)

Känns skönt att jag klev upp tillräckligt tidigt för att till och med hinna läsa bloggar och uppdatera min egen.. Det händer inte så ofta!

En grej om det där med bilder.. Jag har ofta försökt ladda upp bilder på bloggen från min dator (laptop) men då laggar internet 9 gånger av 10 och det blir error.. På pappas datorn går det oftast men jag orkar itne sätta på den bara för den skull.. Hehe.. Så nu vet ni! ;) På skolans nätverk går det också men då måste jag ju som sagt vara på skolan och där har man inte ofta tid! Aja ;)

Nu ska jag iaf inte skriva mkt mer, dudy calls (skola). See you later alligator!

PS: tips på låt:poem to a horse - shakira ;)


Sjukligt trött..

.. Men nöjd med dagen. Har inte slösat bort dagen på att bara slappa, även om jag har gjrot det också, utan jag har dansat, plockat lite i rummet, pluggat matte och lagat mat osv. Inget kändes dock jobbigt utan bara skönt att äntligen ha tid att göra sånt utan att behöva skynda sig :P Haha..

Jazzen idag var rolig som alltiiiid och har faktiskt inte så mycket mer att tillägga.. Tänk om man alltid hade 2 timmars lektioner, vet ni hur skönt det skulle vara?? Vem är det som har "bestämt" att lektionerna ska vara högst 1 1/2 timme? I skolan är de för tusan aldrig längre än 1 timme och en kvart.. Tråkigt! Man hinner precis komma igång och dansa innan det tar slut.. Och itne hinner man stanna och dansa själv efteråt heller för då har man ny lektion.. Aja, thats life I guess

Nu ska jag dricka te och sen sova! Är galet trött fast jag sov till halv 12 ahaha ;P Wierd

YOyoyo!

LEDIG IDAG! Kan det bli bättre? Så otroligt skönt.. Att kunna göra saker som..

* Sova till 11
* Dra sig till halv 12
* Äta en lugn och stor frukost utan att behöva stressa för att hinna med nån buss
* Se ett avsnitt skins (fortfarande i pyjamas)
* Plugga matte, inte för att jag MÅSTE, utan för att jag känner att jag har tid och kan satsa lite extra
* Laga sjukt nice lunch och slippa tänka på vildmannens mat
* Dra till skolan och dansa med en kompis (Anna i detta fall)

..är inte helt fel helt enkelt!

Hoppas ni också har haft/har en grym dag! Puss=)

Beautiful

Hej kära vännerrrr, jag skrev ett inlägg förut men sen kruppade internet så det försvann... Aja, that's life.

Jag kan inte fatta att jag inte har några läxor att göra?? Känns nästan lite tomt.. Och det är nästan så att jag överväger att göra lite matte, liksom eftersom det känns småfel att inte ha nån läxa som måste göras.. Haha weird, jag vet. Eller iof kan jag öva inför historieredovisningen på torsdag.. Nej, det gör jag imorn (A)

Imorn är jag föresten LEDIG! Kan ni tro det?? How wonderful :D Dock ska jag till skolan ändå, men endast för att dansa! :D Taggaaa!

Nu skajag göra nåt nyttigare än att sitta vid datorn, bajbaj ;)

Sunny oh so true, I love you

Ut i SOLEN kära vänner, det är iaf vad jag ska göra! Puss på er=)


go hard or go home

Jag har absolut inget värt att skriva om och ändå sitter jag här.. Så det kan bli. Borde jag inte sova, kanske ni tänker? Johodå, och det ska jag också, inom en snar framtid, men ännu kan jag inte slita mig.
Förresten titta på det här:

Nu är:
2, snart tre betygssamtal avklarade
2 av 2 prov avklarade
1 snart 2 redovisningar avklarade
och det gäller endast för denna vecka!

Bara jag som tycker det är sjukt mycket?? Skönt att det snart är över iaf..

Ikväll var en riktig toppenkväll med fina personer och mysstämning. Vi såg filmen "Hitch" som var riktigt kul :D Jag vet att jag är sen som inte sett den än men aja.. ;p Hur som helst så var deft mkt trevligt och mycket skratt så nu kommer jag sova gott.

Kram!

BLE

skulle gått o lagt mig tidigt ikväll, nu är jag som övertrött så jag är pigg.. Känner ni igen er? Och med tanke på att jag somnade vid NCIS kl 20 ikv så borde jag ha tatt det som ett tecken på att det var dags o SOVA, men nejdå.. Alltid finns det roligare saker att göra ;P

Men NU ska jag ha styrkan att STÅ EMOT datorsn alla frestningar ;P Puss o Kram SkumBaNANNNN

Cello

Jag lyssnar på klassisk cellomusik och det är så underbart vackert.. Varför lyssnar jag inte på det här jämt? Nä skämt å sido, det är mysigt ibland men skulle jag lyssna på det jämt så skulle jag nog ledsna..

Nyss gjorde jag en hemmagjord latte som blev galet god! Gjorde som vanligt med skummad värmd mjölk, men så såg jag att vi hade pucko i kylen.. Så jag hällde i lite pucka i mjölken och sen blandade jag med kaffe ;D Fett nice, I can tell you ;)

En sak också, ni i klassen, bara jag som blev irriterad på att vi slutade 30 minuter tidigare från jazzen idag? När hon ÄNTLIGEN är där vill man ju utnyttja tiden till att man faktiskt lär sig något.. Vi missar så mycket ändå.. Hon verkade inte ha någon vettig anledning heller, utan mer att hon inte orkade mer just då så vi fick gå. Dessutom skulle vi ju se klipp ur Fame, det vill väl ingen missa..?

Aja, nog ältat om det. Pappa tyckte förresten att jag var galen som tyckte det var dåligt att vi fick sluta tidigare, vilken unge vill inte det liksom? ;P Hehe, tydligen itne jag..

Nu: PLUGGA! Englissssssh you know, FO SHO!

Its the name of the game!

Ååh vad jag är förjordat sugen på SUSHI!! Galet.. Åååååg.. Vill ha, NU!


Titta bara..

Underbart!!

För övrigt kan jag berätta att jag joggade imorse! Japp, ni hörde rätt, imorse, innan skolan! Klev upp 5.40, slängde på mig kläder och 5 minuter senare var jag påväg. Det gick bara fint, förutom att jag fic mjälthugg i slutet.. Men jag är nöjd ändå=)
Sen hem, duscha, slänga på sig kläder, äta, packa väskan, och sen till skolan som började 8.25.

Nu ska jag fortsätta göra ingenting.. Vår lärare har betygssamtal och vi har gjrot klart vår uppgift sååå we're free!

PAJ

Är hos Pavi och vi bakar jordgubbs- och rabarberpaj! Sjukt nice! Plus att vi gjorde marsanesås, men den blev nog mindre lyckad haha, alldeles för tjooock. Men aja ;P

Btw kan jag meddela att jag varken har joggat eller pluggat på hela helgen. SKAM. Men vadå, nån helg måste man väl få slappna av lite också.

Elises 18års-fest igår var GRYMT rolig och hon hade gjort så fint med buffé, bål, ballonger mm. Bara trevligt folk också, kvällen kunde inte blitt mer lyckad!

Pluggstressen kommer väl typ imorn skulle jag tro.. Men det är ett senare problem, nu paj! kram

fresch as limes and happy as a sunday sky

Igår var jag på bio med tre fina vänner och såg daybreakers, en GRYMT bra film! Se den! Den handlar om vampyrer, hehe, och jag måste medge att jag var lite skeptisk till en början.. Men den var faktiskt grymt bra!

Sov över hos fin Pavve sen, och vi somnade nästan direkt.. Trötta? ja! Och nu är jag hemma igen och har tagit fram skolböckerna.. Har så mycket att göra men konstigt nog känner jag ingen stress, vilket oroar mig lite. Jag pluggar mycket bättre när jag är lite småstressad för då vet jag att nu, nu måste det bli gjort!! Nu är det mer som äsch, jag kan göra det sen.. sen.. sen! haha ;P

Men nu borde jag börja eftersom jag vill hinna jogga innan jag drar till Elise och hennes 18års fest :D Jag är GRYMT taggad!!

Såååååå see you later!!


HEJ

jag har HISTORIA. det är TRÅKIGT. nu ska jag LYSSNA. BAJBAJ

Lite mer Mmm i vardagen!

Jag åt sjukaste goda frukosten i morse! En enkel, god och nyttig smoothie! Här är receptet;

1 banan
vaniljyoghurt
mjölk
kakao
en näve havregryn

How to do it
Skiva bananen i tunna skivor direkt ner i en bakbunke. Mosa eventuellt med en gaffel efteråt för bästa resultat. Häll i lite mjölk, yoghurt och kakao. Ta en stavmixer eller elvisp på högsta effekt och kör en stund tills den får en bra konsistens. Smula en ner en liten näve havregryn och vispa igen. Klart!

Det var grymt gott kan jag lova!!  Tog typ 3 minuter att göra också.


Nu ska jag försöka plugga lite, eller inte försöka, jag SKA plugga! I ungefär en timme eller så, och sen tar jag bussen till skolan trots att jag är ledig idag.. Måste nämligen lämna in ett papper angående att jag vill utöka med en kurs i yoga nästa termin. Förhoppningsvis får jag sällskap av Gurre dit också=)

Sen fortsätter jag resan mot Umedalen (efter att jag först har fixat ett bankärende och lämnat igen en film) och till IksuSpa! Min fina vän Hanna ska bjuda mig på en helkväll/eftermiddag där med gym, stepup-pass, bubbelpooler, solrum och ångbastu.. Kommer bli sjukt nice och välbehövt!

så, back to studying! Jag vet bara inte vart jag ska börja haha, högen har växt sig stor!

something

vet inte om jag ska känna mig duktig eller inte? Jag joggade istället för att plugga, jag gjorde situps istället för att ta bort kläderna från mitt golv och jag stretchade istället för att gå och lägga mig kl 22 som jag lovade mig själv igår kväll. Bra eller dåligt? Förhoppningsvis bra, haha. Det lär visa sig imorn om det var värt det eller inte! Förhoppningsvis är jag pigg och känner ingen som helst stress över plugget trots att jag ändrade mina planer.

Nu ska jag äta nåt (hungrig!) och sen SOVA men versalen. Puss!

RSS 2.0