BLABLABLA

jag undrar typ seriöst om jag har nån sjukdom eller nåt, haha, men mitt humör pendlar verkligen mellan toppar o dalar. har varit smygdepp, less, rastlöt, helt ofokuserad och ur balans hela dagen. nu däremot är jag lugn, harmonisk o glad. kanske för att pappa kom hem? jag tycker inte om att vara ensam en hel dag. jag tycker inte om att vara inne o göra ingenting en hel dag. men nu är pappa hemma med bullpåse o godis, o snart kommer även anna hit. nu är jag lugn=)

imorn äre utvecklignssamtal på schemat, sen blire bara träna solo, solo, solo o förhoppningsvis NK.. NKn kan DÖ!!!! sen blire hiphop o jazz på kvällen. får ser om jag går på hiphopen.. den är inte så spec kul o jag har för mtk att göra för att riktigt hinna med. jazzen blire iaf!!

nu ska jag dra miiiig, puss!

WEST SIDE STORY

Okej, jag vet, jag är sen. Alla har redan skrivit om det här (från min klass iaf) men whatever ;) Eftersom vi i min klass går på en sån underbar skola med så underbara lärare som fixar biljetter o sånt till oss så fick vi se west side story i tisdags, på norrlandsoperan. Det var seriöst det bästa jag sett. Fy satan vad grymma de var!! Jag var i exctas (svatning?) efteråt, kunde inte still, kunde inte prata utan att stamma och orden ramlade på varann, darrade i armar o ben. Så SJUKT bra var de, och jag överdriver inte. DET vill jag bli när jag blir stor (och har alltid velat), musikalartist. Ok, kanske inte exakt det, jag är ingen större sångare direkt, men att få stå på en scen, göra en 3 timmars förseställning med grym hangling, koreografi, scenkläder, dansare osv osv vore DRÖMMEN!!
Men nog snackat om detta.

Har jag sagt att jag är världens lyckligaste nu förtiden? Allt går min väg just nu. Fastän vi har sjukt mycket plugg (två stora inlämningar, ett hemprov, två redovisningar varav ett var att hålla ett tal på engelska och ett prov) dessa tre veckor mellan sport- och påsklov så är det som att jag inte riktigt blir så negativt påverkad som jag skulle blivit annars. Ok, det är sjukt jobbigt med plugget, men och? Snart är det över. Jag är så sjukt tacksam att jag går på denna skola, i denna klass, på denna linje, så lite plugg förstör liksom inte lyckan. Jag kan då och då komma på mig själv med att tänka; vad FAN skulle jag gjort om jag inte kom in på dans??? Om jag hade gått handels.. Ok, det hade också vart kul, men inte ens i närheten av detta.. Dans är mitt liv och i denna skola får jag tillåtelse att andas, leva och vara dans. Och på detta har jag underbara klasskamrater, kan inte bli mycket bättre.

Varför detta lyckorus? Förmodligen både pga west side story och föreläsningen med Mietek Grochnik (eller nåt sånt) som berättade om sitt liv under förintelsen. Så sjukt hemskt, det är ett mirakel att han överlevde allt han gick igenom.. Vad är lite plugg mot det??? Ingenting.. Fyfan.. Han släpades runt mellan 7 olika koncentrationsläger och getton och gaskamrare och jag vet itne vad, och han överlevde, trots att han inte vägde mer än 23 (23!!!???) kg när det var som värst.. Fyfan. Vilken kämpe, vilken hjälte..

Nu är det dock SÖMN på schemat! Fyfan vad skönt med sovmorgon imorn ;) PÖSS!!

Up in the club

Once again glömde jag att det är sovmorgon idag och kom inte på det förän jag redan börjat göra frukost.. Men inte gjorde det mig nåt, jag gjorde megafet frukost med macka, ägg och gröt, och satte mig o såg först svenska hollywood fruar och ett halv avsnitt skins ;) GREJTMEJT!

Nu dags o gå t bussen! Kram

TRÖTTHETEN SVÄMMAR ÖVER MED TAGGEN ÄR PÅVÄG TILLBAKA

shoot me. Så har jag kännt ungefär hela dagen. Eller okej nu ljuger jag, jag har ändå varit på bra humör men min kropp har skrikit shoot me. Träningsvärken från igår var inte att leka med, men det är ok, det känns bara bra. Då vet man ju att man har jobbat! Värre då med tröttheten.. Har varit galet trött idag.. Inte konstigt med tankte på att jag sov dåligt natten till igår, hade 4 träning igår och inte kom isäng förän 12 inatt.. Så stryken kom idag ;)

På baletten och jazzen såg vi på film medan vår lärare satt i cafeterian och fikade (skämt åsido, hon hjälpte ettorna med deras projekt). Först såg vi klart West Side Story och det gick bra.. Sen såg vi de två sista akterna i Romeo och Julia, balettversonen, och då gick det inte längre.. Jag somnade. Skönt var det men jag kände mig inte duktig. Dock var jag inte den enda som somnade, haha, Malin också, så då känns det bättre ;)

När jag kom kom hem, handlat, lagat mat, ätit, så satte sig och jag o pappa o såg ett avsnitt NCIS. Ett halv för mig för belive it or not, jag somnade. Så grymt skönt. Efter det var jag hyfsat pigg iaf och har äntligen fått lite plugg gjort! Svenskan är klar och inlämnad, fråga 2 på historian är klar (även om bearbetning behövs), jag har kommit på ämne till NKBn och engelskan är på g.. Känns sjukt mycket bättre än igår så allt var så ofärdigt det kunde bli ungefär!

Nu ska jag fortsätta med engelskan ;) KRAM!!

liiivet leker

Alltså.. Imorn är det skola. Borde gå och lägga mig nu.. Kommer vara trött imorn hur som helst. Men aja, that´s life! Tur att jag har mina energy boostar!

Taggar jazz och idrott på skolan, och sen hiphop och jazz på kvällen! Hoppas jag pallar bara, har hostat lite idag också.. Hur som helst så SKA jag gå på jazzerna, idrotten känns också hyffsat viktig eftersom jag missat en del ¨pga tandläkaren.. såå imorn är hiphopen underprioriterad! Förhoppningsvis orkar jag dock gå på allt ;)

Men nu sova som sagt! KRAM

hello duuudes!

Idag blev det ingen vanlig joggingtur, idag SPRANG jag nästan! Nejmen, skämt åsido, men jag ökade tempot rejält jämtemot hur snabbt jag brukar jogga! Detta resulterade i mindre svett men mera flås, vilket är bra, det är konditionen jag vill åt ;) Blev 5 km, som vanligt, men jag känner nu att kroppen vill MER. Dags att öka längden? Mitt mål är att jogga runt nydala till våren, vilket är typ 8-9 km. Det blir nog inget problem, men dags att öka nu iaf ;) Jag joggade iof 7 km ett par gånger innan lovet, men det här var faktiskt första gången jag joggade på hela lovet.. INte helt ok!

Igår simmade jag och Sara... I en halvtimme ;P Men det var så mkt folk så vi skyller på det hehe.. Gick hem sen iaf, vilket är 4-5 km, så lite träning blev det iaf=) Att jag dessutom hade blöta badkläder i väskan gav väl lite extra träning ;)

Nu ska jag städa lite o tagga för ikv! FEST! tagga ;D

Så underbart..

..med sovmorgon imorn! Funderar på att ta en extralång sovmorgon o skippa kulturhistorian, då vi ändå är lediga på historian.. Det skulle betyda att jag skulle få sovmorgon till typ kl 1! Så GRYMT skönt!! Men jag får se hur jag gör, har ju som ändå sovmorgon till 10 så kanske lika bra att gå på kulturhistorian ändå=)


Nu ska jag stå emot mitt sockerbegär (som är enormt idag) och funderar på vad som ska få fungera som substitut. Fruktsallad? Smoothie? SMOOTHIE såklart!! Sagt och gjort, nu blir det smoothie och NCIS ;) See ya!

Hello babies ;)

What up YO? heheeee.. Jag sitter på skolan o väntar på att lektionen ska börja. Ingen i klassen har kommit hit än, och inte heller parvin (som går i klassen under mig) så jag är heelt själv!! Tragiskt men sant.. ;)

Idag kan jag förövrigt tala om att jag är riktigt utvilad! Eller bör vara iaf! Igårnatt sov jag ca 9 timmar och inatt ca 8 timmar så NU har jag ingen anledning alls att vara trött ;)

Gårdagen var riktigt tuff, jag var på allmänt lågt humör och orken var inte på topp. Jag var inte sur eller arg eller nåt, bara allmänt låg. Typ less. Var inte mig själv helt enkelt=) Och jazzen på kvällen gick inte bra. Första 30-40 minuterna var jag seriöst nära att ge upp, men sen gick det bättre och bättre :D Blev taggad när vi började med diagonalen. Nu är jag hur som helst glad att jag är som vanlgit igen för sen när är jag INTE tagga på jazz? :O det har nog aldrig hänt förut!

Idag blir iaf en vilodag! modernt i skolan och modern workshop på blocktiden, men sen inget mer. Inge jogg och inte dans. Det blir nog skönt=)=)=) Och sen imorn; nya krafter :D

Hoppas ni har en bra dag, KRAM!

JAZZ in my heart forevvaaaaahhhh hehehe

Så GALET ROLIGT! Ville bara säga det ;)

Uppdaterar mer imorn, orkar inte nu=) SÖMN står näst på listan! KRAM

RSS 2.0